Klantwaardering 8,8 / 3635 reviews
Menu
zebra tassen

Zijn Zebra tassen van GTST?

zebra tassen
Zebra Trends is voornamelijk een tassenmerk dat zich richt op kinderen. Zo begonnen ze eerst met het ontwerpen van tassen voor meisjes, maar zijn ze inmiddels ook begonnen met het ontwerpen van tassen voor jongens. De tassen zijn erg populair onder de kinderen door het vrolijke en kleurrijke design.

De tassen werden meerdere malen onder de arm van verschillende actrices van de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden gespot. Hierdoor zijn de tassen enorm populair geworden onder de kijkers. De tassen die in de serie getoond werden, komen van de serie Vilttassen. Zebra tassen zijn erg populair onder meisjes en vrouwen die houden van een vrolijk, stijlvol en betaalbare trendy tas. Zebra tassen zijn dus niet van GTST zelf, maar worden daar wel onder de loep genomen.

Benieuwd naar een Zebra tas? Bekijk dan de webshop van Van Beek Lederwaren of bezoek een van de filialen in Zwolle. Van Beek Lederwaren is een derde generatie familiebedrijf dat zich richt op de verkoop van lederwaren, koffers en accessoires. In de winkels en webshop tref je tevens een uitgebreide collectie met leuke fashion merken als Dakine, MyOMy, Senz, Fjallräven, Vans, Zebra, Bric’s, Cowboysbag en nog veel meer.

zebra tassen
zebra tassen