Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Yves Renard

Yves Renard, Belgische kwaliteitstassen online kopen

Ruim 50 jaar ervaring heeft Yves Renard met het maken van fantastisch mooie, hoogwaardige lederwaren. Ieder product is gecreëerd met passie en liefde voor luxe lederwaren.

per pagina

per pagina

Yves Renard kopen

Bent u op zoek naar een Yves Renard handtas of bent u juist op zoek naar een tas voor als u gaat winkelen of een dagje uit gaat. Met meer dan 50 jaar ervaring is Yves Renard een gevestigde naam in de lederwarenbranche. Elke tas is met passie, aandacht en creativiteit op de wereld gezet. Het is juist dat stukje extra aandacht wat Yves Renard aan de tassen schenkt, waardoor het zo’n gevestigde naam is geworden.

Hoogwaardige lederwaren van Yves Renard

De tassen van Yves Renard zijn vervaardigd van hoogwaardig leer, wat maakt dat de tassen kwalitatief erg goed zijn. Dit geeft de tassen een frisse en moderne uitstraling. Van Beek Lederwaren beschikt over een uitgebreid assortiment tassen van Yves Renard. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van lederwaren. Wilt u het product liever fysiek in handen hebben, neem dan eens een kijkje in een van onze winkels in Zwolle. Besteld u voor meer dan 39 euro, dan krijgt u bij ons ook nog eens gratis verzending.