Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Windrose

Windrose, klasse bijouxdozen online kopen

De windrose collectie bestaat uit unieke, fantastische juwelen en horloge boxen van hoge kwaliteit. Geheel traditioneel met de hand gemaakt, waarbij alleen gewerkt wordt met de beste materialen.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Windrose Bijouxdozen

Windrose is een Duits merk van de Fa. Steinmann, dat onder andere luxe bijouxdozen, horlogedozen, maar ook bijouxrollen en manicure-etuis produceert. Op een typische Duitse manier worden de meest hoogwaardige en luxe producten, vaak nog gemaakt in de Duitse ateliers, aan de collecties toegevoegd. Exclusieve materialen en details, in een prachtige afwerking, kortom een lust voor het oog, gemaakt om uw luxe sieraden perfect in op te bergen. Windrose blijft zich onderscheiden omdat ze continu nieuwe series en modellen toevoegt aan haar haar collectie. Steeds gemaakt in en een hoogwaardige kwaliteit, waardoor uw luxe aankoop jarenlang mee zal gaan.

De Collectie van Windrose

De luxe Windrose bijouxdozen, horlogedozen, bijouxrollen en manicures zijn exclusief geproduceerd om al uw kostbaarheden perfect in op te bergen of te vervoeren. De collecties bestaan uit vele maten, materialen, kleuren en details. Deze exclusieve details, de hoogwaardige materialen en ook de de luxe afwerking zijn kenmerkend voor Windrose. Verkrijgbaar in o.a. leer en lederlook, hout, metaal en nylon, de binnenzijde is altijd bekleed met zachte materialen in diverse kleuren, zodat uw kostbaarheden altijd op de beste manier beschermd zijn. De Windrose sieradendozen zijn altijd voorzien van diverse laden, en vakjes, meestal voorzien van een sleutelslot, soms zelfs van verlichting als de dozen opengaan.

Windrose bij Van Beek Lederwaren

Een stijlvolle bijouxdoos, ook wel sieradendoos, of horlogedoos bestelt vanaf de bank, online op vanbeeklederwaren.nl. Of u komt gewoon langs in een van onze winkels in Zwolle, ons team helpt u daar graag bij. Heeft u vragen, neem dan contact op met onze klantenservice, per mail of per telefoon! (038-4212957)