• gratis bezorging vanaf 39,-
  • 80 jaar ervaring
  • ophalen bij meer dan 2850 afhaalpunten
Klantwaardering 9,1 / 2217 reviews
Webshop keurmerk
Menu
Bekijk alle koffers

Welke business tas geschikt?

Een werktas (businesstas) moet praktisch en netjes zijn. Het zegt iets over jou als professional en je wilt er een goede indruk mee achterlaten. Welke tas moet je nou nemen? Er zit verschil tussen een businesstas voor vrouwen en voor mannen.

Vrouwen
Als het gaat om een businesstas voor vrouwen, dan is het een goede keuze om voor een tas met een
rechte vorm te gaan. Hiermee kom je een stuk professioneler en krachtiger over. Daarnaast wil je een tas hebben waar je veel spullen in kwijt kan. Een handtas alleen is vaak niet voldoende, want je laptop moet bijvoorbeeld ook mee kunnen. Je kan je tas ook afstemmen op je kleding.

Voor een werktas kun je het beste kiezen voor een businesstas. Dit zijn tassen met een rechte vorm die van kwalitatief hoogwaardige materialen zijn gemaakt. De tassen zijn er in verschillende kleuren en maten. Zo heeft het merk Castelijn & Beerens prachtige tassen in diverse kleuren, maar ook zijn o.a. de tassen van Gigi Fratelli en Piquadro erg geschikt voor het werk.

Heren
Voor de mannen is het vaak een stuk gemakkelijker om een geschikte businesstas te vinden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast hebben mannentassen bijna altijd een rechte vorm.

Zo zouden mannen een mooie, professionele schoudertas kunnen aanschaffen, maar zijn ook akte- en dokterstassen erg populair. Als je je tas liever niet draagt, kan je ook voor een trolley gaan. Hier zie je steeds meer mensen mee lopen en dat is ook niet zo gek: een trolley is praktisch en het heeft een moderne uitstraling. Mannen die op zoek zijn naar businesstassen zouden een kijkje kunnen nemen in de collecties van The Bridge, Tumi, Piquadro, Castelijn & Beerens en Samsonite.

Een businesstas is erg bepalend voor je uitstraling als professional. Voor mooie businesstassen zal je een kijkje kunnen nemen in het assortiment van Van Beek Lederwaren. Het bedrijf is al ruim 80 jaar lederwarenspecialist en verkoopt tassen van topmerken en topkwaliteit. De vakkundige medewerkers zouden je kunnen helpen en advies kunnen geven bij het uitkiezen van een businesstas. Neem voor het totale aanbod eens een kijkje in de webshop of kom langs bij een van de filialen in Zwolle of Kampen.

Belangrijk voor de keuze van de businesstas is vaak het formaat laptopvak. Bij Van Beek Lederwaren kun je tassen op het formaat laptopvak selecteren.

Bekijk alle koffers
Bekijk alle koffers