Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu

Wat mag er in je koffer?

Ga jij binnenkort op vakantie en vraag jij je af wat je wel en niet mag meenemen in je koffer? Voor het antwoord op deze vraag maken we onderscheid tussen handbagage en ruimbagage. Bij handbagage stellen we als eerste dat gevaarlijke stoffen en voorwerpen die een gevaar kunnen vormen voor mensen of de veiligheid van het vliegtuig niet zijn toegestaan. Voor vloeistoffen en gels gelden ook bepaalde regelingen. Ten eerste moeten deze in verpakkingen zitten van maximaal 100 ml. Verpakte vloeistoffen en gels moeten in een doorzichtig en hersluitbaar plastic zakje zitten van maximaal 1L, maximaal één zakje per persoon. Daarnaast mogen medicijnen alleen mee als je kunt aantonen dat je deze nodig hebt tijdens de reis. Voor de specifieke producten die je wel en niet mee mag nemen kun je de regels raadplegen die staan op de website van de betreffende vliegtuigmaatschappij.


  bekijk alle koffers

Ruimbagage

Ook voor in de ruimbagage geldt de regel dat gevaarlijke stoffen en voorwerpen die een gevaar kunnen vormen voor mens en omgeving niet toegestaan zijn. Wil je om bepaalde redenen toch gevaarlijke stoffen vervoeren? Dan is het noodzakelijk om dit aan te geven bij de luchtvaartmaatschappij. Zij kunnen de koffer dan vervoeren als gevaarlijke lading, speciaal verpakt en geëtiketteerd. Sommige voorwerpen, denk aan vloeistoffen en een (nagel)schaar, mogen niet in de handbagage en wel in de ruimbagage. Zorg dat je deze voorwerpen in je ruimbagage pakt. Ook voor deze specifieke producten kun je weer het beste de regels raadplegen op de website van de betreffende vliegtuigmaatschappij.


Zoek jij nog een ruime (handbagage)koffer waar jij je spullen makkelijk in kwijt kunt? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment van lederwaren specialist Van Beek Lederwaren. Van Beek heeft al ruim 80 jaar ervaring en verkoopt uitsluitend producten van topkwaliteit. Voor onder andere prachtige Samsonite koffers kun je uitstekend bij ons terecht., zowel online als in Zwolle.  Heb je nog vragen of wil je professioneel advies? Neem dan gerust contact op met de vakkundige medewerkers van ons bedrijf.


KoffersMeer informatie over...


Waarom kofferriem?

Waarom kofferriem?

Hoe koffer inpakken?

Hoe koffer inpakken?

Hoe zwaar koffer

Hoe zwaar mag je koffer zijn?

Handbagage koffer

Hoe groot mag een handbagage koffer zijn?

Bewaren