Klantwaardering 9,0 / 2923 reviews
Menu

Wat is een clutch tas?

Je ziet het steeds vaker, vrouwen met een clutch. Maar wat is een clutch eigenlijk?
Een clutch, ook wel clutchbag, is een klein tasje. Vaak heeft deze geen bandjes, omdat het idee van de clutch is dat deze in de hand moet worden gedragen. De clutch is tegenwoordig een hele populaire trend.

De clutches zijn er in verschillende varianten. Soms heeft het tasje bandjes zodat je hem om je pols kan dragen of om je schouder. Ook zijn er clutches die een beugel hebben waar je je vingers doorheen kunt steken. Het belangrijkste is dat het tasje handzaam en draagbaar blijft. Zo hoef je voor sommige gelegenheden geen een (grote) handtas mee te nemen, maar heb je aan een clutch genoeg voor je telefoon, geld en bijvoorbeeld lippenstift. Het tasje wordt niet heel vaak gedragen in het dagelijks leven, maar onder andere op feestjes en andere (speciale) avondgelegenheden. De clutches van Gigi Fratelli zijn erg populair. Het merk MyWalit clutches heeft tasjes die erg geschikt zijn voor dagelijks gebruik of andere gelegenheden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het totale aanbod clutches? Van Beek Lederwaren heeft een uitgebreide collectie clutches (avondtassen) van topmerken. Zo bieden zij onder andere tasjes aan voor speciale gelegenheden. Al ruim 80 jaar is Van Beek de lederwarenspecialist. Je kunt de collectie online bekijken, maar ook langsgaan bij een van de filialen in Zwolle.


Bekijk de collectie