Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu

Wat is de lichtste koffer?

Lichtgewicht koffers

Een lichte koffer heeft als voordeel dat je niet snel aan je maximale gewicht komt wanneer je wilt vliegen en deze is ook nog eens makkelijk te vervoeren. Het is lastig om vast te stellen wat nou echt de lichtste koffer is, omdat er telkens weer nieuwe versies koffers worden uitgebracht die telkens weer lichter in gewicht zijn. Als je echt op zoek bent naar een lichte koffer, kun je dus het beste kijken naar de nieuwste versies uitgebrachte koffers en de productkenmerken ervan.

Een merk dat continu vernieuwend wil zijn, is Samsonite. Mede doordat zij zeer innovatief is, worden er telkens betere koffers op de markt gebracht. Samsonite staat hierdoor bekend als merk met zeer lichte koffers. Het is één van de oudste bagagemerken ter wereld en heeft een meer dan honderdjarige geschiedenis in stevige en innovatieve kwaliteitskoffers.

Ben jij nog op zoek naar een lichte koffer van Samsonite of een ander merk? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment van Van Beek Lederwaren. De al ruim 80 jaar ervaren lederwaren specialist biedt koffers aan van topkwaliteit, scherp geprijsd en tegen een garantie van minimaal 3 jaar. Iedere koffer wordt gratis naar je toe verzonden. Heb je nog vragen of wil je graag deskundig advies? Neem dan gerust contact op met een van de vakkundige medewerkers van ons bedrijf of kom langs in onze winkels in Zwolle.

  bekijk alle koffers


Bekijk alle koffers

Bewaren