Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Volker Lang
De successory van VOLKER LANG Accessoires begon reeds in 1983. Na een Modedesign studie richte Volker Lang met enige bevriende creatieven en zakenmensen, het kleine ,individuele "Kaufhaus für Mode, Design und Wohnaccessoires, den KAUFRAUSCH" op. Hier ontwierp en maakte hij zijn eerste leren tas. Het begin van een grote carrière.

per pagina

per pagina

Leren tassen van Volker Lang

Volker Lang ontwierp 30 jaar geleden zijn eerste leren tas. Iedereen wist al snel dat hij een passie had voor het ontwerpen van tassen en accessoires. Volker Lang heeft tassen die functioneel en kleine details bevatten. De collecties van Volker Lang zijn gemaakt voor dames en heren. Zelfs na lang gebruik zijn de tassen van Volker Lang nog steeds als nieuw. Volker Lang heeft prachtige tassen en geeft hiervoor aan gebruik te maken van zorgvuldig gekozen materialen, en echt vakmanschap. De collectie van Volker Lang bestaat uit maar liefst 30 verschillende kleuren!

Bekijk ons Volker Lang assortiment online

Hedendaags is het merk bijzonder succesvol in Duitsland en ver daarbuiten. Bent u benieuwd naar de tassen van Volker Lang? Bekijk dan ons assortiment online of bezoek ons in een van onze vestigingen in Zwolle. Wij helpen u daar heel graag!