Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Vaude

Vaude reistassen en rugzakken online kopen

Vaude staat voor innovatieve en kwalitatief goede producten. Wij hechten waarde aan een hoge kwaliteit, een milieubewuste manier van vervaardiging van onze producten, sociale betrokkenheid en een ecologische toewijding. Naast de technische functionaliteit wordt ook het modebeeld door de designers van Vaude nauwlettend gevolgd en is de gedetailleerde afwerking erg belangrijk. Bekijk hier onze andere rugzakken.

Bekende series zijn:
Vaude New Wash Off, Vaude Made in Germany, Vaude Recycled, Vaude Kids, Vaude Colleagues, Vaude Tecotorial, Vaude Adays , Vaude Track & Trail

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het merk Vaude

Het Duitse merk Vaude werd in 1974 opgericht door Albrecht von Dewitz, de vader van de huidige eigenaar Antje. Het Zuid-Duitse bedrijf heeft zijn oorsprong aan de rand van de Alpen en is daar ondertussen nog steeds gevestigd. Naast het maken van de kwaliteitsproducten, heeft Vaude het doel de meest milieuvriendelijke en groenste buitensportonderneming ter wereld te zijn en te blijven. Dit komt al naar voren op de manier waarop Vaude al zijn producten fabriceert en hoe er in het bedrijf met energie en grondstoffen gewerkt wordt, de vele producten bestaan voor het grootste gedeelte uit gerecyclede materialen.

Vaude Tassen

De Vaude reis- rug- en schoudertassen zijn ideaal om je spullen gemakkelijk in mee te nemen, naar je werkt, op reis of in je vrije tijd. Je vindt bij Van Beek een ruime keus schoudertassen van Vaude die variëren in diverse maten en verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren. Ook voor reistassen en trolleys kun je bij ons heel goed terecht. Ideaal geschikt voor een stedentripje of een "vlieg"-vakantie. Zoek je een rugzak? Ook daar hebben wij er heel veel van op voorraad. Vaude producten zijn ook heel geschikt voor bergsporters en fietsers.

Vaude Collectie

De collectie van Vaude bij van Beek Lederwaren bestaat uit ruim 250 artikelen waardoor je wel iets bij ons altijd vindt wat je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een goede fietstas, een ruime rugzak, al of niet met laptopvak of een gave en sterke reistas, het zit bijna altijd in de Vaude collectie van Van Beek Lederwaren. Komt langs in Zwolle en overtuig je zelf of bekijk de enorme collecties online.

Kennis & Advies

De Vaude tassen collectie is bijna volledig verkrijgbaar bij Van Beek Lederwaren, zowel in onze winkels als online. Twijfel je nog over welk artikel geschikt is voor jou? Dan staan onze experts voor je klaar om te helpen bij het maken van juiste keus. Online is er veel informatie terug te vinden, of je kunt bellen met onze klantenservice. Liever naar de winkels in Zwolle? Ook daar staat ons team voor je gereed om je goed en vakkundig bij te staan bij het vinden van de voor jou juiste tas en of accessoires.

Service en Garantie

Bestellen en kopen bij Van Beek Lederwaren is echt heel gemakkelijk. Je kunt altijd, 24 uur per dag, terecht in onze online webshop. Bij bestellingen vanaf € 39,- is de verzending helemaal gratis. Wil je het product liever eerst zien voordat je beslist bekijk het dan eerst in een van onze winkels. Blijkt het daar toch niet de juiste kleur te zijn of niet te passen dan kun je daar direct een andere product uitzoeken. Ben je bij ons in de winkel en is het product niet aanwezig, wij bestellen het dan direct voor je en een paar dagen later heb je het door jou bestelde artikel al in huis en dan ook nog eens altijd gratis thuis bezorgd.

FAQ:

Vaude waar te koop?

Is Vaude milieuvriendelijk?