Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
VANS

Vans Rugzakken Online kopen!

vanbeeklederwaren.nl of onze winkels in Zwolle, de specialisten in Vans Rugzakken. Al ruim 80 jaar een begrip! Grote collectie zowel online als in onze winkels.

per pagina

per pagina

Vans tassen voor moderne jongeren

Er is bijna geen ander hedendaags merk wat zich zo goed weet te identificeren met de jeugd van tegenwoordig. Vans weet met haar sportieve en moderne uitstraling een zeer brede doelgroep voor zich te winnen. Het Amerikaanse bedrijf richtte zich in eerste instantie op de skateboard, surf en BMX scenes en heeft zich daarna steeds verder uit weten te breiden. De tassen van Vans hebben een geheel eigentijdse uitstraling, ze zijn vaak kleurrijk en met motieven of afbeeldingen bedrukt.

Opzoek naar een rugtas van Vans?

Waar de meeste mensen bij Vans toch al snel aan een schoenenmerk denken, wordt de unieke tassencollectie van het bedrijf nog wel eens vergeten. Vans heeft namelijk een kleurrijk assortiment tassen waar je als jongere, je prima mee op school kan vertonen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de tassencollectie van Vans? Neen dan snel een kijkje in de online tassenwinkel van Van Beek Lederwaren. Bij Van Beek lederwaren wordt uw tas bij een bestelling van meer dan 39 euro gratis verzonden. Wilt u de Vans tassen liever in het echt komen bekijken? Kom dan langs in een van de Van Beek Lederwaren winkels in Zwolle.

Welke winkels verkopen Vans?


Waar kan ik Vans kopen?


Waar kun je Vans kopen?


Vans waar te koop?


Welke Vans passen bij mij?