Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Twinbag
Twinbag is een modieus merk, met dubbele tas in tas collecties, altijd een dubbele keuze met korte en lange banden. Twinbag, altijd een kleinere tas bij u.

per pagina

per pagina

TwinBag drie tassen in een!

TwinBag is een heel bijzonder tassenmerk. Bij het Duitse gepatenteerde tassenmerk koopt u namelijk niet een tas, u koopt meteen drie tassen. De tassen van TwinBag hebben namelijk verschillende vouw en rits mogelijkheden. Zo kunt u de tas eenvoudig veranderen van een elegante schoudertas voor s'avonds laat, naar een stijlvolle handtas voor in de stad om vervolgens weer te veranderen naar een handige shopper om te winkelen of boodschappen te doen.

Een tas van TwinBag heeft voor ieder wat wils

En zo heeft een tas van TwinBag voor ieder wat wils. Voor de dame die een avond wil stappen, voor de vrouw die boodschappen wil doen, of voor de secretaresse die naar het werk gaat. Bovendien zijn de tassen van TwinBag ook nog eens van hoge kwaliteit. Als u meer dan 39 euro besteed bij Van Beek Lederwaren, dan krijgt u gratis verzending. Wilt u eerst een TwinBag in het echt bekijken voordat u tot koop overgaat? Neem dan snel een kijkje in een van onze winkels in Zwolle.