Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Suri Frey

A STORY TO TELL, SURI FREY

SURI FREY staat voor een designer en een artiest met internationale roots. Ze tekent haar kunst altijd met haar inmiddels beroemde Y, die tevens haar beeldmerk is voor haar volledige en unieke collectie. Haar levens en creatieve moto is: " De wereld behoort aan hen die vrijdenken". Als kunstenaar focust zij zich op kwaliteitsmaterialen, vakmanschap en individualiteit. Iedere tassencollectie heeft haar eigen unieke voering, vaak een collectorsitem in de loop van de jaren.

Think Freyly and Enjoy!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Suri Frey kopen

Van Beek Lederwaren is dé online Suri Frey shop, voor als u opzoek bent naar Suri Frey tassen. Tassen van Suri Frey zijn van zeer goede kwaliteit en erg uniek. Wilt u graag opvallen en niet bang zijn dat u met dezelfde tas als uw buurvrouw of vriendin aan komt zetten. Kijk dan eens naar de unieke tassen van de Duitse ontwerpster Suri Frey.

Suri Frey Kunst uit Duitsland

Suri Frey is een bijzonder tassenmerk, het is namelijk kunst, kunst van onze oosterburen getekend met de letter Y. Wilt u ook opvallen met zo’n kunstwerk om uw arm. Kijk dan eens in onze online Suri Frey shop/ Wilt u liever op locatie komen dan kunt u er ook voor kiezen om naar een van onze winkels in Zwolle te komen. Van Beek Lederwaren heeft meer dan 80 jaar ervaring in de tassenmode en weet hoe u er elke seizoen modieus bij kunt lopen. Koopt u voor meer dan 39 euro dan krijgt u ook nog eens gratis verzending van ons.