Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
SuitSuit

Suitsuit koffers online kopen?

Bekijk hier ons assortiment Suitsuit koffers. Of mail of bel ons als u een andere SuitSuit koffer wilt bestellen die niet op onze site staat. Info@vanbeeklederwaren.nl of 038-421 2957

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De kleurrijke en unieke koffers van SuitSuit

SuitSuit begon nog maar acht jaar geleden met het op de markt brengen van modieuze en kleurrijke koffers. Sindsdien is het bedrijf gegroeid als kool en is het opzienbarende merk niet meer weg te denken uit kofferland. Volgens het bedrijf wordt reizen steeds meer fashion en daar horen ook modieuze tassen of koffers bij. De vrolijke printjes en kleuren op de koffers geven het merk een vrolijke uitstraling.

Met een SuitSuit koffer valt u op

Met een SuitSuit koffer kunnen uw mede reizigers niet om uw heen. De felle kleuren en motiefjes zorgen ervoor dat u opvalt. Bent u nieuwsgierig geworden naar een van de modieuze koffers van SuitSuit neem dan snel een kijkje in het online SuitSuit assortiment van Van Beek Lederwaren. Als u bij ons voor meer dan 39 euro besteld, worden de koffers gratis naar u verzonden. Wilt u liever de koffers van SuitSuit in het echt bekijken? Kom dan snel eens langs in een van de Van Beek Lederwaren winkels in Zwolle.