Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Socha

Socha, moderne en betaalbare dames business tassen

Dames businesstassen moeten natuurlijk niet op werk lijken. Socha maakt er daarom veel werk dat haar dames businessbasgs een attractief uiterlijk hebben, maar toch zeer functioneel zijn. Met veel liefde voor details ontstaan zo prachtige eindproducten die al veel vrienden en fans hebben.
Alle modellen tassen zijn daarom volledig uitgevoerd, dat betekend, allemaal een volledig aan alle kanten gepolsterd laptop/tabletvak, net zo als vele binnenvakjes en ritsvakken.

per pagina

per pagina

Socha business tassen

Socha is ontwikkelt voor werkende mannen en vrouwen die graag stijlvol de dag door gaan. Socha verkoopt trendy en design laptoptassen. De laptoptassen zijn van licht gewicht en gemaakt voor oog op detail. Deze tas is wat ze noemen zeker een ‘eye-catcher’, hiermee kom je netjes en zakelijk over met een goede stijl. Socha heeft een klein aanbod en zijn groeiend in hun producten. Uw laptop en tablet zal goed beschermd blijven in deze trendy tassen van SOCHA. In deze tassen kunt u gemakkelijk en veilig uw telefoon opbergen vanwege het extra vakje speciaal gemaakt voor de telefoon, handig!

Socha tassen online kopen

U kunt deze tassen gemakkelijk online bekijken en bestellen. U ontvangt boven de 39 euro uw bestelling gratis thuis. Mocht u de producten liever bekijken in het echt? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in een van onze winkels in Zwolle. Ons team staat dan voor u klaar, mocht u vragen of hulp nodig hebben.