Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Secrid Miniwallet

Secrid Miniwallet

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Secrid Miniwallet, skimmen niet mogelijk

Betalen met muntgeld heeft grotendeels plaatsgemaakt voor het betalen met pasjes. Als antwoord hierop ontwierp het Nederlandse merk Secrid compacte portemonnees met geïntegreerde kaarthouders. Met Secrid Miniwallets heb je altijd alle essentiële pasjes bij de hand. Veilig opgeborgen in hun aluminium omhulsel kunnen de pasjes niet uitgelezen en geskimd worden. Door het sterke aluminium zullen de pasjes ook niet buigen of breken. De 6 pasjes schuiven overzichtelijk trapsgewijs naar buiten. Het juiste pasje vindt u altijd in een handomdraai. Secrid Miniwallets zijn de compacte portemonnees van de toekomst.

Secrid Miniwallet de oplossing!

Met de Secrid Miniwallet behoren dikke portemonnees tot de verleden tijd. De Miniwallet is namelijk het meest compacte model uit het assortiment van Secrid. Het leren hoesje geeft de portemonnee een luxe uitstraling en in het uitgebreide assortiment van Van Beek Lederwaren is altijd een hoesje te vinden in de kleur passend bij uw persoonlijke stijl. De Miniwallet is beschikbaar in uiteenlopende designs voor zowel mannen als vrouwen. Het hoesje biedt bovendien extra ruimte voor briefgeld, muntgeld en bonnetjes. Stijlvol, functioneel en goed voor de wereld. Secrid Wallets worden namelijk geproduceerd met aandacht voor milieu en mens.

Secrid Miniwallet bij Van Beek Lederwaren

De portemonnees van Secrid koopt u bij Van Beek Lederwaren. In een van onze vestigingen in Zwolle of online in onze webshop. Als leverancier van dit Oer-Hollandse merk hebben wij vrijwel de gehele collectie in ons assortiment. Kom dus langs in de winkel of bestel eenvoudig in de webshop. Online geplaatste bestellingen worden dezelfde dag nog gratis verzonden en snel bij u thuis bezorgd. Afhalen in één van de filialen kan ook. Uiteraard is de garantie van 2 jaar op elke Secrid onderdeel van onze service.

FAQ:

Secrid Cardprotectors, waar te koop?

Secrid Wallet waar te koop?

Secrid waar te koop?

Secrid Miniwallet waar te koop?

Secrid verkooppunten