Menu
Secrid

Secrid wallets zijn "RFID proof"

In een normale portemonnee in de broekzak staan pasjes vaak lange tijd onder spanning waardoor ze krom worden en kunnen breken. In combinatie met de aantasting door het leer gaan die pasjes vaak al binnen een jaar kapot. Met de Secrid behoort dit probleem tot het verleden. Daarnaast biedt de Secrid u 100% beveiliging tegen het "Skimmen", het kopiëren van uw persoonlijke gegevens op uw pasjes, de Secrid wallets zijn zelfs "RFID proof". Probeer het daarom zelf!

Bekende Secrid series zijn:

Secrid Miniwallet, Secrid Slimwallet, Secrid Twinwallet , Secrid Cardprotector en Secrid Cardslide

 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Secrid, het verhaal

Al sinds 1990 zijn René van Geer (TU Delft) en Marianne van Sasse van IJsselt (Mode Academie Charles Montaigne), actief in de ontwerp en design wereld. In 2009 werd de Cardprotector geboren. Niet al te lang daarna gevolgd door:

Secrid Miniwallet

Secrid Slimwallet

Secrid Twinwallet

De laatste loot aan de familie is de Cardslide, een kunststof uitbreiding voor o.a. muntgeld en foto's.

Welke ideeën zitten er achter de producten van Secrid?

De Cardprotector is de kern van de Secrid productenlijn. De aluminium Cardprotector beschermt uw zes belangrijkste kaarten optimaal, zowel tegen buigen en breken als tegen het ongewenst uitlezen van RFID kaarten (zoals de OV-chipkaart, ID kaart, de nieuwste creditcards en bedrijfspasjes), het zgn. "skimmen".

De Miniwallet

voorzien van de Cardprotector, biedt deze plaats aan zes kaarten en zorgt er tevens voor dat het een zeer veilige portemonnee is. In het binnenwerk van deze portemonnee, ook wel mini genoemd, is er plaats voor papiergeld, visitekaartjes, bonnetjes, muntgeld en nog een aantal kaarten.

De Slimwallet

lijkt op de Miniwallet, maar deze uitvoering is zonder de druksluiting nog slanker. De Slimwallet past met gemak in het borstzakje van een colbert.

De Twinwallet

bestaat uit twee Cardprotectors op elkaar in een leren hoes met druksluiting. Met de Twinwallet neemt u acht tot twaalf kaarten beveiligd mee. Het binnenwerk biedt daarnaast ruimte voor extra kaarten, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en muntgeld.

Garantie

Alle Secrid portemonnees worden met zorg en aandacht gemaakt. Daarom geeft Secrid u 2 jaar garantie. Bij de veelgestelde vragen vindt u wat u kan doen indien uw product niet naar wens functioneert. Heeft u een andere vraag over de garantie en of onderhoud van uw product mail ons dan. Van Beek Lederwaren is officieel dealer van Secrid, u kunt bij ons voor al uw Secrid zaken terecht.

FAQ:

Secrid wallet waar te koop?

Secrid waar te koop?

Secrid Mini Wallet waar te koop?

Secrid verkooppunten