Klantwaardering 9,0 / 2795 reviews
Menu
Secrid

Secrid wallets zijn "RFID proof"

In een normale portemonnee in de broekzak staan pasjes vaak lange tijd onder spanning waardoor ze krom worden en kunnen breken. In combinatie met de aantasting door het leer gaan die pasjes vaak al binnen een jaar kapot. Met de Secrid Protector of Secrid Wallet behoort dit probleem tot het verleden. Daarnaast biedt de Secrid u 100% beveiliging tegen het "Skimmen", het kopiëren van uw persoonlijke gegevens op uw pasjes, alle Secrid wallets en protectors zijn zelfs "RFID proof". Probeer het daarom zelf, 1x een Secrid en je wilt nooit meer iets anders!

Bekende Secrid series zijn:

Secrid Miniwallet, Secrid Slimwallet, Secrid Twinwallet , Secrid Cardprotector en Secrid Cardslide

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Secrid, het verhaal

Al sinds 1990 zijn René van Geer (TU Delft) en Marianne van Sasse van IJsselt (Mode Academie Charles Montaigne), actief in de ontwerp en design wereld. Ze zagen dat het betaalgedrag veranderde van contant naar pasjes met een pincode. René en Marianne hadden al eerder een kaarthouder ontworpen, dus hadden de nodige ervaring. In 2009 werd de Cardprotector geboren, de perfecte bescherming tegen "Skimmen" en breken, en bovendien nog ontzettend handig ook. Niet al te lang daarna gevolgd door:

Secrid Miniwallet

Secrid Slimwallet

Secrid Twinwallet

De laatste loot aan de familie is de Cardslide, een kunststof uitbreiding voor o.a. muntgeld en foto's.
"De inhoud van portemonnees is revolutionair veranderd. Munten en papieren zijn vervangen door hightech pasjes met chips Dit vergroot niet alleen het gemak, maar ook de risico's. Daarom bedachten wij een cardetui en later complete portemonnees die je geld, je pasjes én je privacy beschermen" René van Geer
"Veiligheid is de kern van onze producten, maar ik vind het minstens zo belangrijk dat ze lekker aanvoelen en een glimlach oproepen. En dat is blijkbaar gelukt, want ik hoor soms over gebruikers die onze wallets zó leuk vinden dat ze deze spontaan aan anderen demonstreren" Marianne van Sasse van IJsselt

Welke ideeën zitten er achter de producten van Secrid?

De Cardprotector is de kern van de Secrid productenlijn. De aluminium Cardprotector beschermt uw zes belangrijkste kaarten optimaal, zowel tegen buigen en breken als tegen het ongewenst uitlezen van RFID kaarten (zoals de OV-chipkaart, ID kaart, de nieuwste creditcards en bedrijfspasjes), het zgn. "skimmen".
In deze compact vormgegeven cardprotector integreren wij gebruiksgemak, veiligheid en award winning design. Schuif de pasjes trapsgewijs naar buiten voor eenvoudige selectie.

De Miniwallet

voorzien van de Cardprotector, biedt deze plaats aan zes kaarten en zorgt er tevens voor dat het een zeer veilige portemonnee is. In het binnenwerk van deze portemonnee, ook wel mini genoemd, is er plaats voor papiergeld, visitekaartjes, bonnetjes, muntgeld en nog een aantal kaarten. Gemaakt in vele soorten leer en ook in veel verschillende kleuren.
Het moderne geld is grotendeels plastic geworden, plus slechts enkele contanten. Doordat Secrid de cardprotector heeft voorzien van innovatieve leren hoesjes, ontstond extra ruimte voor cashgeld bonnetjes, visitekaartjes en enkele extra pasjes. De Secrid wallets zijn revolutionair nieuwe portemonnees, die je gewoon móet ervaren, klaar voor de toekomst, je toekomst is veilig "Secrid".

De Slimwallet

lijkt op de Miniwallet, maar deze uitvoering is zonder de druksluiting nog veel slanker. De Slimwallet past daardoor met gemak in het borstzakje van een colbert. Natuurlijk heeft de Slimwallet ook de bekende cardprotector als basis, het bekende leren hoesje eromheen en plek voor 6 pasjes RFID beschermd en 4 losse pasjes en papiergeld en bonnetjes. Maar dit alles in een slanke, platte uitvoering zonder drukknoop, ultiem plat. Speciaal voor de gebruiker die de Miniwallet nog niet plat genoeg vind. Met een dikte van minder dan 14 mm past dit etui vrijwel onzichtbaar in ieder kledingstuk. Verder heeft dit model alle gebruiksgemak van de Miniwallet.

De Twinwallet

bestaat uit twee Cardprotectors op elkaar in een leren hoes met druksluiting. Met de Twinwallet neemt u acht tot twaalf kaarten "RFID" beveiligd mee. Het binnenwerk biedt daarnaast ruimte voor extra kaarten, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en muntgeld. Voor heavy users heeft Secrid de Miniwallet uitgebreid met een extra cardprotector. Dubbele capaciteit dus, maar nog steeds erg "mini", want dit etui is echt nog steeds veel kleiner dan alle andere gangbare portemonnees met 12 pasjes.

Secrid, beschermt tegen schade

Secrid, beschermt tegen hackers

Secrid, ook bescherming tijdens transacties

Secrid, RFID Proof

Wat is RFID, RFID = Radio Frequency Identification. RFID pasjes zijn voorzien van een chip en een antenne voor draadloze communicatie. Ze zijn te herkennen aan volgende logo's:

Garantie

Alle Secrid portemonnees worden met zorg en aandacht gemaakt. Daarom geeft Secrid u 2 jaar garantie. Bij de veelgestelde vragen vindt u wat u kan doen indien uw product niet naar wens functioneert. Heeft u een andere vraag over de garantie en of onderhoud van uw product mail ons dan. Van Beek Lederwaren in Zwolle is officieel dealer van Secrid, wij voeren het totale Secrid assortiment, u kunt bij ons voor al uw Secrid zaken terecht, zowel in onze winkels als online.

FAQ:

Secrid Wallet waar te koop?

Secrid waar te koop?

Secrid Miniwallet waar te koop?

Secrid verkooppunten