Menu
Samsonite is in 1910 opgestart door een Amerikaanse bagage verkoper genaamd Jesse Shwayder. Het merk begon met het verkopen van klapstoelen en tafels. Kort daarna startte het bedrijf met de verkoop van toilettassen, koffers en aktetassen. Al snel breidde het bedrijf zijn assortiment uit en heeft nu een groots aanbod aan bijvoorbeeld koffers, portefeuilles, laptop tassen, reistassen en tassen geschikt voor een zakenreis. Samsonite bagage is stevig, van hoge kwaliteit en gaat vele reizen mee.

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Samsonite koffers bij Van Beek Lederwaren

Het aankopen van Samsonite bagage heeft ook een aantal andere voordelen. Bijvoorbeeld, het hebben van een mooi bagagestuk dat voorzien is van de nieuwste innovaties. De nieuwste ontwikkelingen zijn koffers gemaakt van een hele lichte en schokbestendige soort plastic, koffers met een bovenvak voor reisdocumenten en kleinere koffers waar meer bagage inpast door een nieuw ontwerp.

Samsonite koffer kopen

Samsonite past haar koffer ontwerpen aan om aan de normen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen te voldoen, dit scheelt u dus erg veel stress tijdens de voorbereiding van uw reis. Van Beek Lederwaren biedt koffers van verschillend formaat, materiaal en prijsklasse. Deze zijn te bestellen via de webshop, of af te halen in een van de filialen in Hoogeveen, Kampen of Zwolle. Wilt u toch wat meer advies? Daarvoor kunt u ook terecht in een van de winkels. Van Beek Lederwaren is al Samsonite dealer sinds de jaren 70, en heeft dus veel ervaring met het merk.

Samsonite koffers hebben een modieuze en vlotte uitstraling en zijn van stevig leer, stof of plastic gemaakt. Als men een kofferset koopt, is deze vaak goed te combineren met een tas, rugzak of andere reisaccessoires. Er zijn verschillende opties voor dames en heren, verschillende stijlen zoals stijlvol of stoer, dus er is voor ieder wat wils!