Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Samsonite is in 1910 opgestart door een Amerikaanse bagage verkoper genaamd Jesse Shwayder. Het merk begon met het verkopen van klapstoelen en tafels. Kort daarna startte het bedrijf als Samsonite met de verkoop van toilettassen, koffers en aktetassen. Al snel breidde het bedrijf zijn assortiment uit en heeft nu een groots aanbod aan bijvoorbeeld koffers, portefeuilles, laptop tassen, reistassen en tassen geschikt voor een zakenreis. Samsonite bagage is stevig, van hoge kwaliteit en gaat vele reizen mee. Samsonite een wereldwijd begrip!

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Samsonite koffers bij Van Beek Lederwaren

Het aankopen van Samsonite bagage heeft ook een aantal andere voordelen. Bijvoorbeeld, het hebben van een mooi bagagestuk dat voorzien is van de nieuwste innovaties. De nieuwste ontwikkelingen zijn koffers gemaakt van een hele lichte en schokbestendige soort polycarbonaat, koffers met een bovenvak voor reisdocumenten en kleinere, lichtere koffers waar meer bagage in past door een nieuw ontwerp.

Samsonite koffers kopen

Samsonite past haar koffer ontwerpen aan om aan de normen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen te voldoen, dit scheelt u dus erg veel stress tijdens de voorbereiding van uw reis. Van Beek Lederwaren biedt koffers van verschillend formaat, materiaal en prijsklasse. Deze zijn snel te bestellen via de webshop, of af te halen in een van de filialen in Zwolle. Wilt u toch wat meer advies? Daarvoor kunt u ook terecht in een van de winkels. Van Beek Lederwaren is al Samsonite dealer sinds begin jaren '70, en heeft dus zeer veel ervaring met het merk.

Samsonite koffers hebben een modieuze en vlotte uitstraling en zijn van stevig leer, stof of plastic gemaakt. Als men een kofferset koopt, is deze vaak goed te combineren met een tas, rugzak of andere reisaccessoires. Er zijn verschillende opties voor dames en heren, verschillende stijlen zoals chique en elegant, zakelijk of stoer, dus er is voor ieder wat wils!