Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Saccoo

Saccoo, authentieke leren tassen online kopen

Saccoo Leder is meer dan alleen een merk. Het is een filosofie van de authenticiteit en echt, traditioneel vakmanschap. De Saccoo Leather collectie wordt volledig met de hand gemaakt en geproduceerd van vol-rundleder. Het exclusieve looiproces van dit Saccoo leer duurt enkele weken om de unieke en authentieke uitstraling te verkrijgen. Het leer krijgt hierdoor een authentiek two-tone effect, een duurzaam en casual karakter en ten slotte, zijn unieke patina.

De meest bekende series zijn de:

Saccoo Caracas Serie en de Saccoo Panama Serie

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Natuurlijke kwaliteit, met veel ervaring, Saccoo

Een Saccoo tas is meer dan slechts een tas, het is een filosofie van authenticiteit en traditioneel vakmanschap. Eigenschappen die wij, bij Van Beek Lederwaren, al jaren toejuichen en zeer belangrijk vinden, eigenschappen die dan ook zeer gewaardeerd worden door onze klanten. Het is dan ook juist hierom, dat wij bij Van Beek Lederwaren er van overtuigd zijn wat wij een unieke Saccoo tas, juist geschikt voor jou, in ons assortiment hebben. Alle Saccoo tassen worden volledig met de hand gemaakt en vervaardigd van de mooiste kwaliteiten vol rundleder. Het exclusieve, plantaardige looi-proces van deze mooie kwaliteit leer duurt dan ook enige weken, hierdoor krijgt het leer de bekende en authentieke uitstraling. Op deze manier krijgt het leer een soort two-tone effect, met een casual maar toch duurzaam karakter en tenslotte haar unieke patina. Iedere tas wordt hierdoor uniek, geen enkele tas is exact hetzelfde. Het ontwerpen en het produceren is altijd al de kracht van Saccoo geweest, kom snel eens langs in een van de Van Beek Lederwaren filialen, voor een vakkundig advies en een goede blik en touch op de enorme Saccoo collectie of bekijk hier het assortiment online. Met een Saccoo heb je altijd een 'eyecatcher' om je schouder.

Saccoo, prachtige tassen

Om online zo'n prachtige Saccoo tassen te bestellen, is het heel goed dat je bij Van Beek Lederwaren bent. Wij hebben namelijk een heel groot assortiment van Saccoo tassen in huis. Niet voor niets zijn wij voor Saccoo ook de officiële Nederlandse Web-Shop. Wat dacht je van bijvoorbeeld: Saccoo Buidels Saccoo Ritstassen Saccoo Rugzakjes Zo krijg je goed een overzicht van de totale collectie.

De bekende Saccoo Organizer

Iedere Saccoo tas is standaard altijd voorzien van de inmiddels wel bekende organizer, een ritsvakje, card-vakjes, een smartphone vakje, een pennenvak en lusje voor je sleutels. Daarnaast is iedere tas die groot genoeg is voor een tablet, voorzien van een gefoamed tablet vak, je iPad of andere tablet is op deze manier altijd goed beschermd.

Saccoo tassen online bestellen

Natuurlijk kun je altijd in een van de Van Beek Lederwaren winkels in Zwolle terecht voor een van deze prachtige Saccoo tassen terecht. Maar soms is er moment dat je daar geen gelegenheid voor hebt en zit je lekker op de bank of achter je PC, dan kun je 24 uur per dag online bij ons bestellen op vanbeeklederwaren.nl. De Online Van Beek Lederwaren winkel is altijd voor je open, de volgende werkdag heb je je tas of accessoires dan al in huis. Wacht daarom niet langer en bestel nu online jouw favoriet bij Van Beek Lederwaren, je zult zeer tevreden zijn en jaren lang plezier van je aankoop hebben.