Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Roeckl

Online handschoenen kopen van Roeckl

Roeckl collectie

Het merk Roeckl staat voor authenticiteit, levende handwerktraditie en oog voor detail – ontstaan door de passie voor het creëren van favoriete kledingstukken die zich onderscheiden door hun perfecte pasvorm en afwerking, kostbare materialen en een aantrekkelijk, tijdloos design. Hoogwaardige materialen als leer, zijde en kasjmier. Ieder vakkundig met de hand gemaakt.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Roeckl Handschoenen

Roeckl bestaat al 6 generaties lang in het maken van handschoenen. Roeckl staat voorop op het gebied van sporthandschoenen. Bij Roeckl is men continu aan het innoveren het bedrijf wil constant de beste sporthandschoenen op de markt hebben. Dit doen zij samen met onder andere topsporters. Er is veel keuze aan handschoenen voor verschillende gelegenheden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende handschoenen voor elk seizoen. De handschoenen zitten erg comfortabel en belemmeren je niet tijdens het gebruik.

Op zoek naar Roeckl handschoenen?

Bent u benieuwd naar de producten van Roeck? Dan zien wij u graag in een van onze winkels in Zwolle. Wij staan graag voor u klaar om u van dienst te zijn. U kunt in onze winkels rustig ons assortiment bewonderen en wanneer u vragen heeft staan wij paraat. Natuurlijk kunt u ook in onze webshop een bestelling plaatsen. Bestellingen boven de 39 euro versturen wij gratis naar uw adres!