Klantwaardering 9,0 / 2647 reviews
Webshop keurmerk
Menu
Rimowa

Rimowa koffers online kopen

Rimowa is de toonaangevende bagagefabrikant van Europa. Dit is ook LVHM (Louis Vuitton) opgevallen en zij hebben dit mooie merk onlangs aan hun portefeuille toegevoegd. Dieter Morszeck, directeur van Rimowa en een visionair, blijft voorlopig nog actief voor Rimowa en heeft nog het een en ander in petto voor dit succesvolle bedrijf, dat door traditie is gevormd. Geheel in lijn met zijn slogan, ‘Handwerk en hightech komen samen’ voert hij tegenwoordig een beleid dat heeft geleid tot enorm succes en een verdubbeling van de groeicijfers in veel landen over de hele wereld. Van Beek Lederwaren is al ruim 50 jaar succesvol dealer van deze internationaal gerenommeerde kofferfabrikant. Bekijk hier onze andere koffers.

Bekende Rimowa series zijn:

Rimowa Topas Stealth, Rimowa Topas Titanium, Rimowa Topas, Rimowa Salsa, Rimowa Salsa Air, Rimowa Bolero, Rimowa Classic Flight

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rimowa luggage met de kenmerkende ribbels

Rimowa is de meest toonaangevende bagage fabrikant van Europa. Het merk staat internationaal in aanzien en is zeer geliefd onder reizigers die hoge eisen stellen aan kwaliteit, functionaliteit en design. Rimowa bestaat al sinds 1898. In dat jaar werd de eerste koffer geproduceerd in fabriek van Paul Morszeck. in Keulen. Hoewel dit eerste exemplaar nog van hout was, hechtte de fabrikant al veel waarde aan een consistent lichtgewicht design. Rond 1937 werd door Richard Morszeck, de zoon van de oprichter van Rimowa, voor het eerst gebruik gemaakt van metaal en wel aluminium. Een aantal jaren later volgt de eerste koffer van vliegtuig-aluminium in combinatie met de bekende ribbelstructuur. De combinatie van aluminium en ribbels heeft Rimowa wereldwijde bekendheid gegeven. Dieter Morszeck, de huidige directeur heeft het bedrijf in de afgelopen jaren uitgebouwd tot het internationaal befaamde merk dat het nu is. In oktober 2016 werd bekend dat LVHM, ook bekend van oa Louis Vuitton dit bekende merk aan haar portefeuille heeft toegevoegd. Ook tegenwoordig worden de meest hoogwaardige series van de Rimowa design suitcases nog altijd vervaardigd van aluminium. Bekende aluminium series zijn: Rimowa Topas, Rimowa Topas Titanium, Rimowa Topas Stealth en Rimowa Classic Flight

Rimowa koffers staan bekend om: kwaliteit, lichtgewicht en design

Ruim 100 jaar na de oprichting staat Rimowa wereldwijd nog steeds bekend om de kwaliteit, de perfecte afwerking, het geringe gewicht en het tijdloze design van de producten. De reisbagage van Rimowa wordt in meer dan 90 handelingen en 200 losse onderdelen in elkaar gezet. Hierbij worden een aantal belangrijke handelingen nog altijd met de hand uitgevoerd. Vervolgens worden de koffers uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en afwerking. Elk Rimowa product is uniek. In de frames van de koffers wordt een uniek productienummer gefreesd , zodat altijd achterhaald kan worden wanneer en waar de Rimowa koffer is gemaakt , en waar en wanneer de koffer is gekocht. De meest bekende kunststof series zijn Rimowa Salsa en Rimowa Salsa Deluxe, lichtgewicht maar toch sterk en Rimowa kwaliteit.

Begin uw reis met koffers, multiwheels en pilotcases van Rimowa van Van Beek Lederwaren!

Uw reis begint al goed met de aankoop een koffer of een kofferset van Rimowa. U kunt er dan 100% van op aan dat uw eigendommen zeer goed beschermd zijn tijdens uw vele reizen. Maar dat niet alleen. U weet ook zeker dat u zeer stijlvol op reis gaat, met uw Rimowa koffer, en u wordt ook op deze manier ook beter behandeld tijdens uw reizen. Een keer een Rimowa en u wilt nooit meer anders. Kom naar onze winkel op de Grote Markt in Zwolle of bestel uw Rimowa's online op vanbeeklederwaren.nl. Uw Rimowa wordt altijd gratis bij u bezorgd. Bij ons vind u zeker een Rimowa koffer naar uw keuze en indien gewenst krijgt u bij ons ook het juiste persoonlijke advies. Van Beek Lederwaren heeft een ruime collectie in vele maten en kleuren en al ruim 50 jaar een grote Rimowa expertise.FAQ:

Waar kan ik een Rimowa koffer kopen?

Heeft Rimowa handbagage koffers?

Wat is Rimowa Classic Flight?