Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu

Online reistassen zonder wielen kopen?

Een reistas zonder wielen kan in veel situaties uitkomst bieden als u een korte reis gaat maken. De reistassen die Van Beek Lederwaren online en in de winkel verkoopt, zijn er in verschillende soorten en maten, maar allemaal zijn ze van top kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de leren reistassen van de topmerken Aunts & Uncles en The Bridge, een zakelijke reistas van Samsonite en Tumi, of een casual reistas van Eastpak en Dakine.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Reistassen zonder wielen kopen Direct online Reistassen zonder wielen bestellen. Gratis verzending Reistassen boven 39 euro.

Reistassen zonder wielen bestellen bij Van Beek Lederwaren. Zeer goede kwaliteit Reistassen zonder wielen kopen van de beste merken zoals: The Bridge, Reisenthel, Herschel Supply, Cowboysbag, Alessia, Bric's, Legend by Petrol, Dakine, Kipling, Bag2Bag, Tumi, Eastpak, Samsonite, Piquadro, Aunts & Uncles, Officine Federali, Rains, Vaude, Leonhard Heyden, MLB Boys, Converse, Nickelson, Saccoo, Mutsaers. Kijk ook regelmatig op onze aanbiedingen pagina voor een aanbieding Reistassen zonder wielen of korting op een merk Reistassen zonder wielen. Wij hebben leren Reistassen zonder wielen en Reistassen gemaakt van andere materialen. Maar natuurlijk ook voor andere merk Reistassen of andere leren artikelen. U kunt online Reistassen zonder wielen kopen in onze webshop, maar u kunt er ook voor kiezen om deze af te halen in onze winkels in Kampen of Zwolle.