Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu

Online reistassen kopen?

Een reistas moet de ideale metgezel zijn voor een korte vakantie. Van Beek Lederwaren heeft ze in drie categorieën: reistassen met wielen, reistassen zonder wielen en tassen die speciaal geschikt zijn voor de handbagage. De reistassen zijn van goede kwaliteit en komen van topmerken als: Samsonite, Tumi, Eastpak , Vaude en Dakine.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Reistassen kopen

Gaat u op reis, een vakantie of een weekend weg? Een reistas of wel weekendtas is dan ideaal voor u. Een reistas is vaak veel lichter en flexibeler dan een koffer. Als hij leeg is kan hij vaak plat gemaakt worden, kortom minder plek en eenvoudig. Bij Van Beek Lederwaren vindt u een zeer uitgebreid assortiment reistassen, zowel online als in onze winkels. Wat voor reistas u ook zoekt, lichtgewicht, handbagage, met wielen en of trolley systeem bij ons vind u altijd een model dat bij u past. Bekijk hier onze grote collectie Samsonite reistassen.

Wieltassen

Vaak moet u een stukje lopen met uw reistas, dan is het ontzettend handig dat u tas wielen heeft, hierdoor krijgt u veel meer draag- en reiscomfort. De reistassen met wielen zijn bijna allemaal ook voorzien van een afneembare schouderband, dus u kunt hem altijd even tillen. Onze wieltassen zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Sportief, modern of zakelijk, in vele kwaliteiten en prijsklassen hebben wij altijd een geschikte reistas voor u.

Reistassen zonder wielen

Een reistas zonder wielen wordt ook heel vaak gebruikt sporttas, daarom hebben vele reistassen een sportieve of casual uitstraling. Veel reistassen die u bij Van Beek Lederwaren kunt bestellen zijn ook geschikt als handbagage voor in de cabine van het vliegtuig. Hier is een tas zonder wielen vaak ook ideaal qua gewicht en flexibiliteit. Als u er zeker van wilt zijn dat de tas aan alle eisen van de maximale afmetingen voldoet, bekijk dan eerst de informatie van uw vliegtuigmaatschappij of kijk op de site van de IATA, de internationale organisatie van alle luchtvaartmaatschappijen. Op vanbeeklederwaren.nl kunt u prettig online uw reistas bekijken en bestellen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. Wat voor tas u ook zoekt u vind hem vast en zeker bij ons! Heeft u vragen over onze reistassen, of mist u een tas in ons assortiment? Aarzel niet en neem direct contact met ons op.

FAQ:

Welke reistas kopen?

Welke business tas geschikt?