Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Pick & Pack

Pick & Pack, kindertassen online kopen

Pick & Pack is een concept gevuld met kinderlijke maar extreem functionele tassen speciaal ontwikkeld voor kinderen. Ze zijn allemaal gemaakt in vrolijke kleuren en materialen en in kleine maten zodat ze perfect passen voor kleine kinderen.
Pick & Pack is voor de ouders en kinderen van vandaag met de behoefte naar kwaliteit en superieure functionaliteit.

Diverse rugzakken zijn gemaakt in de vorm van dieren, zo zijn er o.a. kikkers, panda's en stoere haaien, maar ook auto's en tractors zijn populair.

per pagina

per pagina

De mooie kindertassen van Pick & Pack

Bent u opzoek naar een leuke kindertas voor uw zoon of dochter, kind of kleinkind? Heeft u dan al eens gedacht aan een tas van het leuke kindermerk Pick & Pack. Het bedrijf heeft een groot assortiment kinderrugzakken, tassen en trolleys op de markt gebracht. Van Beek lederwaren heeft zelf een uitgebreid online assortiment Pick & Pack rugtassen en rugzakken. Deze Pick & Pack rugtassen kunt u vinden in onze online webshop.

Vrolijk, kleurrijk en mooi, dat zijn onze Pick & Pack tassen

De tassen van Pick & Pack zijn erg mooi en vaak gemaakt in de vorm van leuke dingen als dieren, auto's en tractors. Zo hebben we bij Van Beek Pick & Pack tassen in de vorm van een kikker, een pandabeer en een tractor. Ook hebben we Pick & Pack tassen met leuke en kleurrijke opdrukken op de tassen. Wilt u graag online een Pick & Pack tas bestellen? Neem dan snel een kijkje in het online Pick & Pack assortiment van Van Beek Lederwaren.