Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Petit Bois
Petit Bois kan in één adem genoemd worden met winter mode accessoires. Dit modieuze bedrijf heeft zich gespecialiseerd in lederen handschoenen. Zij voert een uitgebreide collectie waar kwaliteit en aantrekkelijke prijzen een vast gegeven zijn, met modieuze en uitgebalanceerde series voor dames en heren.

per pagina

per pagina

Petit Bois mode

Petit Bois is gericht op winter mode accessoires en gespecialiseerd in lederen handschoenen. Van Beek Lederwaren beschikt over een mooie collectie handschoenen, waarbij kwaliteit en design verzekerd zijn. Petit Bois beschikt over een mooie collectie voor zowel dames en heren. Tot het assortiment van Petit Bois horen ook de lederwaren van het Italiaanse bedrijf Piquadro.

Koop Petit Bois handschoenen bij Van Beek Lederwaren

Voor de handschoenen van Petit Bois kunt u terecht bij van Beek Lederwaren. Wij staan u graag te woord om u van dienst zijn. Van Beek Lederwaren heeft meer dan 80 jaar ervaring in de lederwaren branche. Als u liever Petit Bois producten in het echt wil bekijken dan kan dat ook in een van de Van Beek Lederwaren winkels in Zwolle.