Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu

Onze winkels in Zwolle - Samsonite Dealer

Over onze winkels

 

Ivm Coronavirus zijn onze winkels allemaal gesloten, stuur ons svp een e-mail als u ons iets wilt vragen.

 

Bent u op zoek naar luxe lederwaren, businesscases en of travel-artikelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 84 jaar een gevestigde naam op het gebied van lederwaren, koffers en accessoires. In onze winkels en webshop treft u een uitgebreide collectie aan met exclusieve merken, fashion merken en jeugdige merken, kortom voor ieder wat wils. In Zwolle hebben wij vrijwel de hele Samsonite collectie op onze grote reisafdeling gepresenteerd.

Van Beek Lederwaren Zwolle (Hoofdfiliaal)

Van Beek Lederwaren Filiaal Grote Markt Zwolle

Grote Markt 4-5
8011 LV Zwolle
Tel. 038 421 (tijdelijk buiten gebruik)

Meer informatie

Travel & Bags Zwolle

Van Beek Lederwaren Filiaal Travel & Bags Zwolle

Kleine A 7
8011 VS Zwolle
Tel. 038 421 (tijdelijk buiten gebruik)

Meer informatie

Van Beek Lederwaren Outlet Zwolle

Van Beek Lederwaren Filiaal Outlet Zwolle

Kleine A 9
8011 VS Zwolle
Tel. 038 421 (tijdelijk buiten gebruik)

Meer informatie

Business Point & Magazijn Zwolle

Van Beek Lederwaren Filiaal Business-Point Zwolle

Filiaal Ossenkamp is definitief gesloten

Meer informatie

Van Beek Lederwaren Kampen

Van Beek Lederwaren Filiaal Kampen

Filiaal Kampen is definitief gesloten

Meer informatie

 

Het hoofdfiliaal

Bent u op zoek naar iets moois, wij verkopen velen merken o.a.:  luxe reisartikelen als Bric's, Rimowa, Tumi, Samsonite en vele bijpassende accessoires, o.a. het handigste en veiligste creditcardetui van Secrid, de Miniwallet. Verder vele tassen van o.a exclusieve merken als Claudio Ferrici, Longchamp, Castelijn & Beerens, The Bridge, Piquadro, Berba, Aunts & Uncles, Cowboysbag en jeugdige merken als Eastpak, MyPaperBag, Kipling, Converse, Dakine, Vaude , Herschel en Vans.

Van Beek is al ruim 84 jaar een gevestigde naam op het gebied van lederwaren, koffers en accessoires. Hieronder een kleine impressie van onze winkel op de Grote Markt in Zwolle, onze verkoopteams staan gereed om u vakkundig van informatie te kunnen voorzien.

Van Beek Lederwaren Filiaal Grote Markt Zwolle, Tumi en Piquadro Corner Van Beek Lederwaren Filiaal Grote Markt Zwolle, Longchamp Corner Van Beek Lederwaren Filiaal Grote Markt Zwolle, Samsonite Businesstassen Corner

Geschiedenis van beek lederwaren

Van Beek Lederwaren is een derde generatie familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van tassen en koffers. Het familiebedrijf is al ruim vierentachtig jaar lang een begrip in de regio Zwolle. Van Beek Lederwaren werd in 1936 opgericht door Wim van Beek.


Lees meer over ons