Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Oilily

Online Oillily tassen en accessoires kopen

Elke tas is een unieke blikvanger. Het design is uniek en felbegeerd. Oilily onderscheidt zich door persoonlijkheid, individuele smaak, kleurenspel, vorm, en patronen.

per pagina

per pagina

De kleurrijke en unieke tasses van Oilily

Oilily werd in 1963 opgericht door Willem en Marieke Olsthoorn. Het merk begon oorspronkelijk als een fabrikant van kinderkleding. Het merk won al snel aan populariteit en de roep om een damescollectie werd snel groter. Ook de damescollectie werd een groot succes en als snel volgde het bedrijf met het op de markt brengen van een vrolijke tassen. De vrolijke printjes en kleuren op de tassen geven Oilily een vrolijke uitstraling. In 2009 is Oilily failliet gegaan, de familie kocht het merk terug en momenteel staat er alweer een succesvol merk. Oilily heeft fans over de hele wereld voornamelijk onder vrouwen en kinderen.

Met een Oilily tas valt u op

Met een Oilily tas kunnen uw vriendinnen niet om uw heen. De felle kleuren en motiefjes zorgen ervoor dat tas u opvalt. Bent u nieuwsgierig geworden naar een van de modieuze tassen van Oilily neem dan snel een kijkje in het online Oilily assortiment van Van Beek Lederwaren. Als u bij ons voor meer dan 39 euro besteld, worden de koffers gratis naar u verzonden. Wilt u liever de koffers van Oilily in het echt bekijken? Kom dan snel eens langs in een van de Van Beek Lederwaren winkels in Zwolle.