Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
MYOMY

Myomy, duurzame, Fairtrade tassen uit Nederland

MYOMY, is een mooi relatief nieuw Nederlands modemerk, dat duurzaamheid, Fairtrade en ook Dutch Design zeer hoog in haar vaandel heeft. Van Beek Lederwaren deelt deze visie, en is dan ook trots om deze hoogwaardige producten in haar collectie te hebben. Alle tassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en hebben een unieke en tijdloze uitstraling. Bekijk hier onze andere tassen.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Duurzame tassen van MyOMy

MyOMy is in 2007 opgericht door Marja Baas als duurzaam merk. Marjan wilde dat alle producten werden ontworpen met één missie: "do good".
‘’Caring for the world’’ is dan ook één van de 4 kernwaardes van MyOMy. De totale productie is "Fairtrade" en gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. MyOMy wil hiermee zoveel mogelijk rekening houden met de natuur en de mens. De werkomstandigheden en de ontwikkeling van de mensen uit de productie in India staan hierbij zeer hoog in het vaandel. "Do good" heet dit bij MyOMy. Deze visie staat oa. ook centraal bij het ontwerp, de verkoop en de distributie, alles zoveel mogelijk duurzaam. Een MyOMy tas is daarom niet alleen mooi en handig, het geeft je als koper ook een goed gevoel, "Feel Good" is hier de slogan!

MyOMy, Fair Fashion

MyOMy strijd voor fair fashion en is dan ook een van de weinige tassen labels die niet alleen maatschappelijk verantwoord ondernemen maar ook aangesloten zijn bij diverse goede doelen zoals Plan Nederland en Stichting Doen. Door het kopen van een MYOMY tas strijd je ook mee voor een betere wereld. En wie wilt dat niet? Hieronder hebben we alvast een selectie gemaakt van diverse MYOMY producten. Kijk snel hier naar verschillende MyOMy collecties en laat je inspireren:

MyOMy shoppers

MyOMy handtas

MyOMy portemonnee

MyPaperBag tassen van MyOMy

Het unieke ontwerp, geïnspireerd op een papieren zak, maakte de MyPaperBag een regelrechte hit. Dit model is gemaakt van duurzame materialen en is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Naast de MyPaperBag heeft MyOMy ook een zakelijke variant ontwikkeld, namelijk de MyPaperBag Business. Hier zit een speciaal vak ik voor je laptop, ideaal voor de echte zakenvrouw, die chique maar tevens ook duurzaam wil zijn.

My Paper Bag

MyPaperBag Business

MyOMy online shoppen

Heb je al je favoriete MyOMy bag op het oog? Dat is mooi, want deze kun je hier bestellen. Deze tas is dan binnen een paar minuten van jou. Bestel nu, en heb de tas na een eenvoudige bestelprocedure snel bij jou thuis. Wij bieden alle bekende betaalmogelijkheden, voor ieder wat wils. Je kunt hem ook afhalen op een PostNL afhaalpunt. Vroege of avond bezorging, allemaal mogelijk! Wil je de tas liever voelen en omhangen, dat kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom in onze winkels in Zwolle. Onze mensen zijn graag bereid je daar te adviseren en je te inspireren. Laat je ons weten wat je van jouw favoriete MyOMy tas vindt, schrijf een review of een bericht op onze social media kanalen.

Gratis verzending MyOMy

Alle MyOmy taassen worden gratis naar uverzonden.