Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
MY PAPER BAG

Mypaperbag tassen online kopen

MyOMy do goods is het Nederlandse merk dat middels haar producten de wereld een stapje mooier wil maken. In 2007 startte Myomy het eerste design: MY PAPER BAG. Door het gebruik van ecologisch geplooid en plantaardig geverfd leer heeft iedere tas en accessoire een unieke uitstraling. Fairtrade certificeringen in India, waar de tassen met de hand geproduceerd worden, zorgen ervoor dat iedere aangeschafte tas bijdraagt aan een menswaardig bestaan. Van Beek Lederwaren deelt deze filosofie en biedt u daarom de mooiste MY PAPER BAG en MyOMY tassen en accessoires aan. Bekijk hier onze andere tassen.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Het "Origineel", de eerste My Paper Bag

De originele PAPERBAG is ontworpen door Ramón Middelkoop. Hij werd geïnspireerd was door een papieren draagzak, die hij zag bij een zwerver in een tram. De draagzak was vreselijk vies, maar de originele vorm bleef mooi. Hierin zag Ramón reden genoeg om hier een duurzaam leren exemplaar van te creëren, gemaakt van ecologisch gelooid leer. Hierna ging Ramón een samenwerking aan met MYPAPERBAG, en hierdoor is de collectie inmiddels uitgegroeid tot een mooie groep tassen en accessoires die blijft verrassen en vernieuwen, maar waarvan het design en de maakwijze heel "basic" blijft.

Dutch Design, voor een betere wereld, My Paper Bag tassen

Alle tassen MyOMy dragen bij aan een betere wereld. Stuk voor stuk Dutch Design! Door het gebruik van ecologisch gelooid en plantaardig geverfd leer heeft iedere tas en accessoire een unieke uitstraling en is geen enkel product hetzelfde. De tassen worden fairtrade en met de hand gemaakt geproduceerd in India, waarbij goede werkomstandigheden en betalingen zeer hoog in het vaandel staan. Van Beek Lederwaren staat volledig voor deze principes en probeert deze ook in haar eigen bedrijfsvoering zo veel mogelijk door te voeren.

MyOMy tassen online kopen

Dus aarzel niet langer, zoek en mooie tas uit en bestel online of kom langs in een van onze winkels in Zwolle, onze medewerkers helpen u graag verder of ontvang de door u uitgezochte tas tas snel bij u thuis.

MyPaperBag waar te koop?

Myomy tassen waar te koop?

Myomy waar te koop?