• gratis bezorging vanaf 39,-
  • 80 jaar ervaring
  • ophalen bij meer dan 2850 afhaalpunten
Klantwaardering 9,1 / 2218 reviews
Webshop keurmerk
Menu
Mutsaers
De luxueuze producten die Mutsaers in eigen beheer vervaardigt, zijn van zeer hoge kwaliteit, prachtig vormgegeven en ambachtelijk gemaakt van milieuvriendelijke materialen. De leersoorten zijn duurzaam, comfortabel en luxueus. Mutsaers is de laatste lederwarenfabriek in Nederland en werkt nog op ambachtelijke wijze, waar uiteraard veel handwerk aan te pas komt.

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Mutsaers Lederwaren

Wim Mutsaers is al jaren de drijvende kracht achter Mutsaers Lederwaren, een Brabants familiebedrijf uit de bekende lederwarenplaats Kaatsheuvel, waar traditie en kwaliteit nog hoog in het vaandel staan en waar deze kennis van vader op zoon/dochter doorgegeven wordt. Inmiddels maakt ook de derde generatie Mutsaers met trots deel uit van dit unieke bedrijf. Met productie ervaring sinds 1962 is Mutsaers Lederwaren één van Nederlands meest toonaangevende producenten en ontwerpers op het gebied van productie en leerbewerking. En dat is niet zo maar iets, de luxueuze, veelal met met de hand gemaakte producten van Mutsaers Lederwaren staan o.a. bekend om hun prachtige vormgeving en de hoge kwaliteit.

Ambachtelijk

Wim Mutsaers en zijn team, maken alle tassen met veel liefde en nog steeds op een ambachtelijke wijze. Hier komt ook in 2015 nog steeds veel handwerk aan te pas., maar natuurlijk worden tevens ook de meest geavanceerde machines ingezet. Aangezien alles uit de Mutsaers collectie in eigen beheer wordt gemaakt, kunnen ook nog steeds kleine orders en oplagen geproduceerd worden. Bijzondere wensen, relatiegeschenken, een bedrijfstas met logo of een eigen ontwerp, zelfs in diverse materialen en of kleuren, kunnen hierdoor tegen een aantrekkelijke prijs geproduceerd worden. Zo ben je altijd verzekerd van een prachtige unieke tas, die niet iemand anders heeft, geen bekende of een collega op de zaak. Op onze site en ook in de winkel staan vele mooie Mutsaers ontwerpen voor je klaar.

Online of in onze winkels

Online jouw unieke en favoriete Mutsaers tas bestellen doe je natuurlijk bij Van Beek Lederwaren. Onze service die je gewend bent in onze winkels hebben we natuurlijk ook in onze online winkel, zodat je altijd en iedere keer ook als je vanbeeklederwaren.nl bezoekt het bekende en vertrouwde Van Beek Lederwaren gevoel ervaart. Bij online bestellingen vanaf € 47,00 betaal je verder geen verzendkosten en op alle online-bestellingen krijg je natuurlijk ook de 30 dagen zichttermijn. En mocht je alsnog niet helemaal tevreden zijn, dan kun je alles, altijd binnen de 30 dagen retourneren. Maar met deze unieke Mutsaers tassen ben vast en zeker zo trots als en pauw en is deze altijd naar volle tevredenheid.