Menu
Longchamp

Longchamp

Het Franse merk Longchamp heeft wereldwijde bekendheid en wordt in meer dan honderd landen verkocht. Het merk werd in 1948 opgericht door Jean Cassegrain. De tassen van Longchamp zijn allemaal erg luxe en behoren tot het hogere segment. In onze winkel op de Grote Markt in Zwolle vind u een groot assortiment. Ons verkoopteam staat graag voor u gereed.

Bekende series zijn:

Longchamp Le Pliage, Longchamp Le Foulonne, Longchamp Quadri, Longchamp Le Pliage Neo, Longchamp Penelope en Longchamp Honore 404

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De luxe Franse tassen van Longchamp

Het Franse merk Longchamp heeft wereldwijde bekendheid en wordt in meer dan honderd landen verkocht. Het merk werd in 1948 opgericht door Jean Cassegrain. Het bedrijf is tot op de dag van vandaag nog steeds in handen van dezelfde familie. De tassen van Longchamp zijn erg luxe en behoren tot het hogere segment.

Uitgebreid Longchamp assortiment

De handtassen van Longchamp hebben haar eigentijdse uitstraling door het gebruik van kleur en kwaliteitsleer. De tassen hebben daardoor een luxueuze en moderne uitstraling. Van Beek Lederwaren beschikt over een zeer uitgebreid assortiment Longchamp tassen. Van Beek heeft in haar assortiment Longchamp reistassen en business tassen, maar ook Longchamp handtassen en etuis.

Bij Longchamp tassen gratis verzending

Besteld u voor meer dan 47 euro aan LongChamp tassen dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Wilt u liever de producten van LongChamp in het echt komen bekijken? Ook dat is mogelijk in een van de Van Beek Lederwaren winkels kunt u altijd terecht. Medewerkers kunnen uw vragen beantwoorden en uw adviseren over de tassen van Longchamp.

FAQ:

Waar Longchamp tas kopen?

Waar Longchamp tas online kopen?

Waar Longchamp kopen?

Welke kleuren Longchamp tassen zijn er?

Waar wordt Longchamp gemaakt?