Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Longchamp
Het Franse merk Longchamp heeft wereldwijde bekendheid en wordt in meer dan honderd landen verkocht. Het merk werd in 1948 opgericht door Jean Cassegrain. De tassen van Longchamp zijn allemaal erg luxe en behoren tot het hogere segment. In onze winkel op de Grote Markt in Zwolle vindt u een mooi assortiment. Ons verkoopteam staat graag voor u gereed.

Bekende series zijn:

Longchamp Le Pliage, Longchamp Le Foulonne, Longchamp Boxford, Longchamp Le Pliage Neo, Longchamp Penelope en Longchamp Honore 404

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De luxe Franse tassen van Longchamp

Het Franse merk Longchamp heeft wereldwijde bekendheid en wordt in meer dan honderd landen verkocht. Het merk werd in 1948 opgericht door Jean Cassegrain. Het bedrijf is tot op de dag van vandaag nog steeds in handen van dezelfde familie. De tassen van Longchamp zijn erg luxe en behoren tot het hogere segment.

Uitgebreid Longchamp assortiment

De handtassen van Longchamp hebben haar eigentijdse uitstraling door het gebruik van kleur en kwaliteitsleer. De tassen hebben daardoor een luxueuze en moderne uitstraling. Van Beek Lederwaren beschikt over een mooi assortiment Longchamp tassen. Van Beek heeft in haar collectie Longchamp handtassen en etuis, maar ook Longchamp reistassen en business tassen.

Bij Longchamp tassen gratis verzending

Wilt u liever de producten van Longchamp in het echt komen bekijken? Ook dat is mogelijk, in onze Van Beek Lederwaren winkel op Grote Markt in Zwolle staat onze volledige collectie. Onze medewerkers kunnen uw vragen beantwoorden en uw adviseren over de tassen van Longchamp. Koopt u in onze winkel voor meer dan 39 euro aan Longchamp tassen, en wilt u het product graag opgestuurd hebben, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen.

FAQ:

Waar Longchamp tas kopen?

Waar Longchamp kopen?

Welke kleuren Longchamp tassen zijn er?

Waar wordt Longchamp gemaakt?