Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu

Online koffers met 2 wielen kopen?

Koffers met 2 wielen, ook wel trolleys genoemd, heeft Van Beek Lederwaren te kust en te keur. O.a. van de topmerken, Samsonite, Rimowa en Tumi, zijn er een flink aantal 2 wiel-koffers te vinden, allemaal van zeer goede kwaliteit. Er zijn verschillende kleuren in ons assortiment. Al onze 2 wiel koffers hebben een trolley systeem, zo is er een koffer met 2 wielen naar ieders smaak.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

2 Wiel koffers kopen, direct online 2 Wiel koffers bestellen.

Gratis verzending alle koffers.

Koffers met twee wielen

Koffers met twee wielen hebben meerdere voordelen. Deze koffer is namelijk ideaal voor ongelijke wegen of straten. Hiernaast gaat deze koffer ook gemakkelijk een stoeprandje op of een trap af. De wielen van deze koffer zitten namelijk geïntegreerd in de koffer, waardoor deze minder kwetsbaar zijn. Juist daarom zijn koffers met twee wielen geschikt voor ongelijke en hobbelige wegen.

Diverse merken 2 wiel koffers

Er zijn vele soorten koffers met twee wielen te verkrijgen op onze website. Al deze koffers zijn van goede kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Koffers met twee wielen vindt u bij ons in het assortiment van onder andere de topmerken Samsonite, Rimowa en Tumi.