Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Kipling
Kipling ontwerpt casual, kleurrijke tassen, die betaalbaar, sportief en functioneel zijn, bomvol attitude maar nooit serieus, saai of bekakt. In één woord... FUN! Vandaag de dag bungelen de mascotteaapjes van Kipling, die veruit de meest bereisde primaten ter wereld zijn, aan een volledig assortiment handtassen, reistassen en weekendtassen. De Kipling tassen zijn trendy maar praktisch, hoogwaardig maar betaalbaar en duurzaam maar gedurfd. Bekijk hier onze andere rugzakken.

Bekende Kipling series zijn:

Kipling Basic, Kipling Basic Travel, Kipling Basic Working Life, Kipling Basic Back to School

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kipling, de tas met het aapje

Kipling tassen, u weet wel van die bekende ster, en van het, waarschijnlijk nog veel beroemdere, aapje, hangend in vele varianten aan elke Kipling tas, zijn weer helemaal hip. Natuurlijk vind u zowel de basis collecties als alle nieuw series, kleuren en modellen bij Van Beek Lederwaren. Eigenlijk nooit weggeweest, maar nu weer helemaal terug vind u de vele rugzakjes, shoppers, accessoires en ook reisartikelen in ons uitgebreide assortiment. Van Beek Lederwaren. Kipling tassen bekend om haar ijzersterke kwaliteit en tijdloze designs, voor iedereen wat wils, natuurlijk verkrijgbaar bij Van Beek Lederwaren!

Een stukje historie over Kipling

Kipling werd in 1987 in Antwerpen bedacht en geboren. Drie vrienden, waar onder de welbekende ontwerper Xavier Kegels, hadden het unieke idee om voor vrouwen kwalitatief hoogwaardige tassen te maken, die ook nog eens hip, uniek, vrouwelijk en modieus moesten zijn. En nu vele jaren later is gebleken,dat dat meer dan gelukt is. Elke Kipling tas staat inmiddels garant voor een unieke en voor een avontuurlijke ervaring, geïnspireerd op de avonturen uit Junglebook, geschreven door de welbekende schrijver; Rudyard Kipling. Het boek waarin de hoofdrolspeler, vondeling Mowgli, opgevoed wordt door apen in de jungle. Zie hier het befaamde Kipling aapje als gadget aan iedere tas, elke serie met haar eigen soort aapje. Ondertussen uitgegroeid tot een befaamd en bijna beroemd gadget, kortom een een must-have voor iedere tassenliefhebber.

Kipling tassen bij Van Beeklederwaren

Reistassen, koffers, shoppers of rugzakken, bij ons vindt u natuurlijk de leukste en beste Kipling tassen in alle maten, kleuren en materialen. Hebben wij de tas die u graag hebben wilt nou net niet in huis, stuur ons dan een mail of bel ons! Vaak kunnen wij iets voor u bestellen. Standaard hebben wij natuurlijk altijd de welbekende "Basic" Serie tassen in onze collectie aangevuld met diverse hippe modische, maar ook iets tijdelijkere collecties. Bekijk dus nu online ons grote assortiment of bezoek snel een van onze filialen. Kipling, weer totaal terug in het straatbeeld van nu en natuurlijk verkrijgbaar bij Van Beek Lederwaren!