Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu

Hoe werkt een slot van een Samsonite koffer?

Ben jij in het bezit van een mooie Samsonite koffer, maar krijg je hem op de een of andere mysterieuze wijze niet meer open? Raak dan niet gelijk in paniek. Samsonite koffers hebben vaak een cijferslot. Het komt soms voor dat mensen het slot niet kunnen deblokkeren doordat zij de code vergeten zijn of omdat de code simpelweg niet werkt.

Om de koffer toch open te krijgen wordt het je aangeraden om met de koffer terug te gaan naar de plek waar je deze gekocht hebt en de situatie uit te leggen. Is dit niet mogelijk, dan ga je naar een ander verkooppunt waar ze Samsonite verkopen. Deze instanties beschikken vaak over een bepaalde techniek waardoor ze het cijferslot kunnen deblokkeren. Mochten zij hier niet in slagen, dan kan je koffer opgestuurd worden en wordt het probleem alsnog verholpen. Een andere optie is om alle mogelijke cijfercombinaties uit te proberen indien je de code vergeten bent. Dit kost echter wel veel meer tijd en moeite.

Ben jij nog op zoek naar een (nieuwe) Samsonite koffer met cijferslot? Voor een breed assortiment Samsonite koffers, variërend in kleur en design, zit je bij Van Beek Lederwaren goed. De al ruim 80 jaar ervaren specialist op het gebied van lederwaren biedt prachtige koffers aan van topkwaliteit. Een bijkomende service is dat een bestelling van een Samsonite koffer altijd gratis naar je wordt verzonden. Heb je nog vragen of wil je graag professioneel advies? Neem dan contact op met ons bedrijf en een van onze vakkundige medewerkers helpt je graag verder. Of kom langs in een van onze filialen in Zwolle en bekijk onze mooie koffers in het echt.

  bekijk alle samsonite koffers


Bekijk de Samsonite collectie

Bewaren