Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu

Hoe lang zit er garantie op een Samsonite koffer?

Ben jij in het bezit van een koffer en vraag jij je af hoe lang jij garantie hebt op deze koffer? Dat hangt meestal af van de toegekende garantie van de fabrikant. Het kan variëren van 2 tot zelfs 10 jaar. Voor de specifieke garantietermijn kun je het beste de website bekijken van de winkel waar je de koffer hebt gekocht of contact met hen opnemen.

Onder de garantie van Samsonite vallen productiefouten en schade die niet veroorzaakt is door verkeerd gebruik. Zaken als o.a. transportschade, verwaarlozing, ongevallen of blootstelling aan extreme temperaturen behoren dus niet onder de garantie. Voor zaken die wel onder de garantie vallen kun je een altijd beroep op een erkend Samsonite Service Center. Van Beek Lederwaren is al vele jaren zo’n erkend Service Center.

Ben jij nog op zoek naar een mooie Samsonite koffer? Van Beek Lederwaren biedt je prachtige Samsonite koffers aan tegen een garantie van minimaal 3 jaar. De topkwaliteit koffers zijn daarbij in diverse kleuren en designs beschikbaar. Elke koffer wordt gratis naar je verzonden. Twijfel niet en neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment, of kom langs in onze winkels in Zwolle!

  bekijk alle Samsonite koffers


Bekijk de Samsonite collectie

Bewaren