Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu

Hoe koffer inpakken?

Herken je het volgende probleem? Je gaat op vakantie, maar hebt geen idee wat je allemaal mee moet nemen. Je koffer is te vol, weegt te veel of je weet niet hoe je hem het meest efficiënt moet inpakken. De volgende tips helpen je bij het inpakken van je koffer.

Ten eerste moet je je belangrijke en onmisbare spullen, zoals je telefoon, ID kaart, portemonnee en reispapieren, altijd op een vaste plek in je handbagage opbergen. Zorg dat je er makkelijk bij kunt maar vooral ook dat het veilig ligt. Daarnaast moet je gericht gaan kiezen, anders gezegd: je bagage afstemmen op je vakantie. Hierbij spelen onder andere de weersomstandigheden en de duur van de vakantie een rol. Sluit het “misschien moet ik dit wel meenemen” uit, en kies gericht. Een andere tip is bewust na te denken wat je mee wilt nemen door inpaklijstjes te maken. Ook moet je op het gewicht van je koffer letten. Kies een licht model koffer als je denkt snel aan het maximale gewicht te komen. Daarnaast is het de truc om slim in te pakken: rol je kleding op, pak zware spullen onderin en lichtere spullen bovenin in je koffer. Tot slot is het verstandig om je toilettas in een plastic zak te doen, voor het geval er iets gaat lekken.

Zoek jij voor je vakantie nog een koffer(riem)? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Van Beek Lederwaren. De ruime collectie koffers en riemen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en van uitstekende kwaliteit. Neem bijvoorbeeld het bekende merk Samsonite, één van de oudste bagagemerken ter wereld. Dit merk is niet alleen zeer innovatief, maar staat ook bekend om haar prachtige lichtgewicht koffers van topkwaliteit. Van Beek is al ruim 80 jaar ervaren lederwaren specialist. Heb je een koffer besteld? Dan wordt deze gratis naar je verstuurd.

  samsonite koffers


Bekijk alle koffers

Bewaren