Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Herschel

Herschel rugzakken, de nieuwe trend

Het merk Herschel is in 2009 opgericht door de broers Jamie en Lyndon Cormack. Herschel Supply Co. is vernoemd naar het kleine stadje Herschel, waar drie generaties van hun familie opgroeiden. Herschel Supply Co. is nu gevestigd in Vancouver, Canada en produceert de beste kwaliteit rugzakken, tassen, reisartikelen en accessoires. Op dit moment wordt het merk Herschel gezien als zeer hip en trendy. Bekijk hier onze andere rugzakken.

De meeste bekende serie is :

Herschel Classics

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Herschel Rugzak, de geschiedenis

Begin 1900 verhuisden Peter Cormack en zijn vrouw Annie van Wick, vanuit Schotland naar het kleine plaatsje Herschel in Canada. Zij gaan daar in een kleine boerderij in de heuvels wonen. Ruim een eeuw later starten hun 2 achterkleinkinderen met het maken van rugzakken, Herschel rugzakken, inmiddels wel vanuit de grote stad Vancouver! Hier begint de succes story, vooral de retro look, geïnspireerd op modellen uit de oude bergsport, blijken erg in trek te zijn. Maar ook de mooie natuurlijke materialen, als katoen, canvas gecombineerd met (kunst) lederen banden blijken het goed te doen. Ouderwets uitziende modellen, gemaakt van moderne materialen en met de juiste hedendaagse functionaliteit.

Herschel Rugzakken

De Herschel rugzak werd dus in 2009 door de twee broers Lyndon en Jamie Cormack geïntroduceerd en werd meteen een daverend groot succes. Aan de retro look van de tassen dankt het merk Herschel nu zijn immense populariteit. De rugzakken zijn allemaal van een zeer goede kwaliteit en mede daarom ook zeer geschikt als schooltas of werktas, vaak voorzien van laptop of tablet compartiment. Ondertussen bestaat de collectie uit veel meer dan alleen rugzakken, vele andere tassen, reistassen en accessoires zijn inmiddels toegevoegd.

Online Herschel bestellen

Kies je voor een Herschel Supply rugzak of een van de vele andere modellen uit de collectie? Welke tas je ook uitkiest, bij vanbeeklederwaren.nl heb je altijd een ruime keus en ben je verzekerd van veilig kopen. Verder geven wij u natuurlijk graag advies en garantie, wij bestaan al ruim 80 jaar, en hebben dus veel ervaring. Als je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan wordt de tas nog dezelfde dag, gratis naar je verstuurd. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkels. Heb je een vraag over een van deze mooie Herschel producten, bel of mail dan met onze klantenservice (038-421 2957), zij helpen je heel graag verder!

FAQ:

Waar Herschel kopen?

Hoeveel kost een Herschel rugzak?

Hoe was ik mijn Herschel tas?

Stolpersteine voor familie Herschel in Zwolle

In Zwolle en omgeving is de naam Herschel ook bekend van diverse Joodse families die in de tweede wereldoorlog het slachtoffer zijn geworden van het Duitse schrikbewind. Onlangs zijn er op diverse plaatsen in de Zwolse binnenstad zogenaamde Stolpersteine onthuld, o.a. ook voor de familie Herschel. Ook is er in Assendorp voor Nico Herschel (1915-1943) een Stolperstein onthuld en wel voor zijn laatste woonhuis in de Derk Buismanstraat 4 te Zwolle. Lees hier verder.