Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Gigi Fratelli

Gigi Fratelli dames tassen online kopen!

Een nieuw merk is opgestaan. Van de vroegere ontwerpers van meerdere gerenommeerde tassencollecties, o.a. Claudio Ferrici, de bekende Brabantse familie Van Gils, komen deze modieuze nieuwe tassen en accessoires. Perfecte Italiaanse uitstraling en afwerking, in een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Een echte must-have voor iedere vrouw. Bekijk hier onze andere tassen.

Bekende series van Gigi Fratelli zijn:

Gigi Fratelli Mix, Gigi Fratelli Romance en Gigi Fratelli Elegance.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gigi Fratelli, een nieuwe naam en toch vertrouwd.

Tijdloos en stijlvol, dat zijn de nieuwe tassen van Gigi Fratelli, gemaakt door ervaren ontwerpers, hoogwaardige tassenmakers, en verkocht door bekende verkopers. En nog steeds geldt hetzelfde principe: kwaliteitsproducten op de markt brengen die tevens mooi ogen, tijdloos zijn en natuurlijk handig en gemakkelijk in gebruik. Elke Gigi Fratelli tas heeft een garantie van 2 jaar, maar is vele jaren later nog steeds een icoon. Het team van Van Beek Lederwaren is trots dit Nederlandse design tot haar collectie te mogen rekenen en vertoond je graag de nieuwste series, materialen en kleuren van bijv. de Gigi Fratelli Romance tassen.

Een tas zegt veel over de persoon, zeker een Gigi Frattelli van Van Beek Lederwaren

Stijlvol en tijdloos, zo kunnen de tassen van Gigi Fratelli vooral genoemd worden. En dat is ook in een enkele oogopslag terug te zien. De meest prachtige designs, gemaakt van de mooiste kwaliteit soorten leer. Dit hoort natuurlijk bij Van Beek Lederwaren. Kwaliteit en service staan bij ons altijd voorop. Dat is altijd ons streven geweest, natuurlijk gevolgd door stijlvolle en tijdloze ontwerpen. En dát is waarom de tassen van Gigi Fratelli worden gemaakt en een van de redenen waarom we bij Van Beek Lederwaren zo trots zijn op ons vak. Een tas is meer dan slechts een tijdelijke opslagruimte voor je spulletjes, hij wordt vaak een deel van je persoonlijkheid en zegt ook heel veel over de eigenaar. Maak een nieuwe start, bekijk de collectie tassen van Gigi Fratelli.

Gigi Fratelli tassen online bestellen bij vanbeeklederwaren.nl

Bij Van Beek Lederwaren kun jij je nieuwe, favoriete Gigi Fratelli tassen ook online bestellen. Dus heb je een mooi, nieuw exemplaar gezien van Gigi Fratelli, dan kun je deze, zonder zorgen, 100% veilig en vertrouwd online bij Van Beek Lederwaren bestellen. Bestellingen boven de € 39,00, worden zo wie zo vrachtvrij verstuurd , in de meeste gevallen wordt het pakje door PostNL al de volgende werkdag bij jou thuis bezorgd (ook op Zaterdag). Aarzel daarom niet langer en bestel nu snel een prachtige Gigi Fratelli, of kom langs in een van onze winkels in Zwolle.