Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Fabienne Chapot
Shop hier de nieuwe Fab. collectie. Ontdek onze mooie assortiment aan Fab tassen, portemonnees en clutches. Gratis verzending, morgen in huis!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Fab kopen

Het tassenmode bedrijf Fab werd in 2006 opgestart door Fabienne Chapot. Bontgekleurde handige tassen en portemonnees van hoogwaardig kwaliteit verschenen al snel op de markt. Niet verwonderlijk ook dat de tassen al snel gretig aftrek vonden onder de jeugd van tegenwoordig. De kleurrijke tassencollectie heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en is inmiddels zelfs een internationale speler. Het zijn vooral de fun en funky uitstraling van de tassen en de eerlijke prijzen die ervoor zorgt dat het merk razend populair aan het worden is.

Het avontuur van Fab gaat door

Momenteel wordt Fab in meer dan 500 winkels verkocht wereldwijd. Fab geeft aan dat ze hun avontuur nog verder willen laten gaan. We zijn nog steeds geobsedeerd door de kleur van metallic leer en super zacht suède. En ook de details zoals het hartje wat ze als sleutelhanger aan elke tas als liefdevol symbool van Fab niet te vergeten. Wil jij ook graag een tas van Fab, neem dan snel een kijkje in onze online webshop. Liever de tassen in het echt bekijken, kom dan eens langs in onze winkels in Zwolle.