Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Ergobag
In 2008 werd Ergobag op een rugzak-party in Berlijn uitgevonden, er waren genoeg trekkking rugzakken, maar geen Ergonomische schoolrugzakken. Veel kleine patienten waren schoolkinderen met rugklachten. Hier heeft Ergobag een perfecte oplossing voor gemaakt, die er nog gaaf uitzien ook. Wij hebben een mooie collectie van Ergobag in onze webshop en onze winkels. Gratis verzending van alle Ergobag tassen.

per pagina

per pagina

ErgoBag kopen

Ergobag is een relatief jong merk. In 2008 bedachten de makers op een feestje dat ze rug vriendelijke rugzakken voor kinderen zouden moeten gaan maken. Het bleek namelijk dat veel kinderen last hadden van hun rug door het verkeerd dragen van rugtassen. Ergobag kwam daarom met een revolutionair ontwerp, erop gericht dat kinderen zoveel mogelijk comfort ervaren bij het dragen van hun rugtas en geen rugklachten meer ervoeren.

Geen rugklachten meer met een tas van Ergobag

En dat hielp, kinderen die de tas droegen hadden veel minder rugklachten dan voorheen. Ook Van Beek Lederwaren heeft dit unieke tassenmerk opgenomen in haar collectie. Bent u opzoek naar een rugzak of rugtas van Ergobag? Neem dan eens een kijkje in onze online shop. Bestelt u voor meer dan 39 euro aan tassen bij Van Beek Lederwaren dan krijgt u ook nog eens gratis verzending