Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Dermata

Dermata attachékoffers en werktassen online bestellen

Dermata is al meer dan 35 jaar ervaren specialist op het gebied van degelijke professionele koffers. Deze zijn zowel geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Dermata is te omschrijven als: chique uitstraling, elegant en zeer hoogwaardige kwaliteit en dit alles tegen redelijke prijzen.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dermata kopen

Bent u van plan om op vakantie of op reis te gaan en zoekt u een stevige koffer. Kijk dan eens naar de stevige koffercollectie van Dermata. Ook kunt u bij Dermata terecht voor aktetassen, schrijfmappen, trolleys en tal van andere lederwaren. Van Beek Lederwaren heeft een uitgebreid assortiment van de kwaliteitslederwaren van Dermata.

Dermata, lederwaren van Duitse bodem

Dermata is een Duits bedrijf en produceert al sinds 1977 lederwaren. Het bedrijf uit Weil am Rhein weet met ruim 35 jaar ervaring hoe het de klant van kwaliteitslederwaren moet voorzien. Met onder andere leer, aluminium en nylon bieden zij u de perfecte combinatie van functionaliteit en uitstraling. Bestelt u Dermata Lederwaren bij ons dan krijgt u bij besteding boven de 39 euro gratis verzendkosten. Wilt u onze artikelen liever fysiek bewonderen, kom dan naar een van onze winkels in Zwolle.