Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Dakine

Dakine, sportieve en functionele rugzakken en reisartikelen

Dakine komt uit 1979 en is ontstaan in de US. Dakine dankt haar imago hoofdzakelijk aan haar goede kwaliteit en haar sportieve uitstraling. Dakine komt oorspronkelijk uit de wereld van surfing en snowboards maar is de laatste jaren uitgegroeid tot een total casual brand. De laatste jaren zijn er bij Dakine vele modieuze en technische series bij gekomen, voor verschillende doelgroepen. Alle Dakine tassen zijn van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast kenmerken alle Dakine tassen zich dat ze zeer compleet uitgevoerd zijn, veel opbergvakjes, ritsen en diverse modellen zijn voorzien van een laptopvak. Bekijk hier onze andere rugzakken.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dakine tassen kopen

Dakine is begonnen in 1979 en is ontstaan in de VS. Dakine staat voornamelijk bekend om haar goede prijs/kwaliteit verhouding en haar sportieve uitstraling. Dakine komt oorspronkelijk uit de surf en snowboard wereld, maar is de laatste jaren tevens uitgegroeid tot een internationaal, school en casual brand. Bent u opzoek naar Dakine rugtassen, schoudertassen of reistassen kijk dan snel in de online shop van Van Beek Lederwaren naar onze grote Dakine collectie.

Dakine, rugzakken voor veel verschillende doelgroepen

De laatste jaren zijn er vele modieuze kleuren en prints en diverse technische series in de collectie gekomen, voor zeer veel verschillende doelgroepen. Alle Dakine tassen zijn gemaakt van zeer hoogwaardige en kwalitatieve materialen. Daarnaast kenmerken de Dakine tassen zich dat ze zeer compleet uitgevoerd zijn, zowel de rugzakken, de schoudertassen als de reistassen hebben veel opbergvakjes, ritsen en andere gadgets, daarnaast zijn diverse modellen voorzien van een laptopvak. Bekijk snel de Dakine tassen in de online Van Beek Lederwaren shop. Heeft u liever het product fysiek in handen dan kunt u altijd langskomen in een van onze winkels in Zwolle. Bestelt u online voor meer dan 39 euro dan krijgt u de verzending gratis.

Waar werd Dakine in 1979 opgericht?


Waar Dakine kopen?


Is een Dakine waterproof?


Welke Dakine rugzak?


Kan een Dakine rugzak in de wasmachine