Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Converse

Converse tassen online kopen

Converse, het merk met de bekende ster, ook zeer bekend van zijn oprichter Chuck Taylor en zijn All Stars schoenen. Converse een hip en jong merk, geschikt voor bijna iedereen.

per pagina

per pagina

De Converse online shop - tassen met de "bekende" All Stars

Je kunt nu online een geweldige All Stars tas van Converse uitzoeken. Dit Amerikaanse merk is voor veel modieuze liefhebbers van sportieve tassen en rugzakken een meer dan bekende naam. Vooral de All Stars zijn zeer geliefd bij een heel breed publiek. Er zijn vele hippe uitvoeringen die qua ontwerp heel mooi passen bij alle leuke kleding en verdere accessoires die momenteel zowel online, als in onze winkels verkrijgbaar zijn. Van Beek Lederwaren is niet voor niets een van Nederlands eerste tassen klanten en tevens een officiële Nederlandse webshop.

Converse werd bijn 110 jaar geleden in 1908 opgericht door Marquis M. Converse.

In het begin heette het bedrijf de Converse Rubber Shoe Company. In 1910 produceerde Converse al zo'n 4000 paar sneakers per dag, in die dagen een record aantal. Toen in 1917 het label All Stars basketbalschoenen werden geïntroduceerd, ging het heel snel. Zeker toen daarna de bekende basketballer Chuck Taylor voor het bedrijf ging werken. Zijn handtekening in het logo van de All Stars maakte van dit merk zelfs een internationaal succes, tot de dag van vandaag. De wereldbekende schoenen zijn de laatste jaren uitgebreid met kleding, accessoires en tassen. Om jouw outfit compleet te maken, hebben wij deze stoere tassen in ons assortiment. Een tas is op dit moment een accessoire net zo belangrijk, essentieel en onmisbaar als o.a. de portemonnee, beide dagelijks veel gebruikt. Bekijk ons grote assortiment, want zowel Converse tassen als Converse rugzakken heeft Van Beek in haar collecties.

Vertrouwd online bestellen

Wilt u ook zo'n mooie Converse tas aanschaffen? Dan bent u bij Van Beek Lederwaren helemaal aan het juiste adres, zowel online als in onze winkels. Wij beschikken namelijk over een grote, brede collectie van deze bekende Converse producten, van tassen tot leuke accessoires, zoals portemonnees en etuis. Natuurlijk kunt u in alle gevallen rekenen op een mooie kwaliteit. Mocht het nu toch zo zijn dat u alsnog niet helemaal 100% tevreden bent met uw aankoop, dan kunt u de Converse artikelen altijd zonder meer binnen 30 dagen ruilen of retour sturen. Wij willen namelijk altijd dat u tevreden bent over uw aankoop!