Menu
Campomaggi

Campomaggi

Campomaggi tassen zijn veel te mooi om alleen worden gebruikt als een seizoensgebonden handtas. Het bedrijf heeft dan ook al in die tijd veel belang gehecht aan het ontwerp zakken die hun karakter en waarde krijgt na verloop van tijd. Campomaggi tassen gemaakt van een zeer speciaal gewassen, en getrommeld rundleder, gemaakt tijdens een uniek productieproces.

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Campomaggi kopen

Bent u opzoek naar een mooie tas van Campomaggi? Kijk dan eens in de online shop van Van Beek Lederwaren. Tassen van Campomaggi zijn niet aan een seizoen gebonden, want de ontwerpers hebben veel tijd besteed aan materiaal, design en details.

Italiaanse schoonheid

Bent u opzoek naar vintage tassen, dan gaat uw hart sneller kloppen van de collectie van dit Italiaanse tassenmerk. Neem snel een kijkje in het ruime Campomaggi assortiment van Van Beek Lederwaren. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring in huis. Besteld u voor meer dan 47 euro dan hoeft u ook geen verzendkosten te betalen. Wilt u liever de tassen fysiek in handen hebben, kom dan eens kijken in een van onze winkels in Hoogeveen, Kampen en Zwolle.