Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
Campomaggi

Campomaggi, hippe, handgemaakte en daarna gewassen leren tassen uit Italië

Campomaggi tassen zijn veel te mooi om alleen worden gebruikt als een seizoensgebonden handtas. Het bedrijf heeft dan ook al in die tijd veel belang gehecht aan het ontwerp en de kwaliteit. Tassen die hun karakter en waarde krijgen na verloop van tijd. Campomaggi tassen, stuk voor stuk uniek, van een zeer speciaal gewassen en daarna getrommeld rundleder gemaakt, tijdens een uniek en traditioneel productieproces.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Campomaggi kopen

Bent u opzoek naar een mooie tas van Campomaggi? Kijk dan eens in de online shop van Van Beek Lederwaren. Tassen van Campomaggi zijn niet aan een seizoen gebonden, want de ontwerpers hebben veel tijd besteed aan materiaal, design en details.

Italiaanse schoonheid van Campomaggi

Bent u opzoek naar vintage tassen, dan gaat uw hart sneller kloppen van de collectie van dit Italiaanse tassenmerk. Neem snel een kijkje in het ruime Campomaggi assortiment van Van Beek Lederwaren. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring in huis. Besteld u voor meer dan 39 euro dan hoeft u ook geen verzendkosten te betalen. Wilt u liever de tassen fysiek in handen hebben, kom dan eens kijken in een van onze winkels in Zwolle.