Klantwaardering 8,8 / 3646 reviews
Menu
British Knights
British Knights heeft zich gepositioneerd als een stedelijk en muziek gedreven merk, aantrekkelijk voor de overwegend streetwise jongeren. En zoals ze zeggen: het geluk helpt de dapperen. British Knights groeide uit tot een grote hit. De slogan Choose change! werd de drijvende kracht achter de grote successen van Britsh Knights over de hele wereld.

per pagina

per pagina

Britisch Knights kopen

Zoekt u naar British Knights damestassen of herentassen neem dan eens een kijkje in de online shop van Van Beek Lederwaren. U vindt bij ons een uitgebreid British Knights assortiment met reistassen, vrijetijdstassen en handtassen. Bij sommigen staat British Knights bekend als schoenenmerk, hierdoor wordt de uitstekende collectie tassen nog wel eens over het hoofd gezien. Dit is geheel onterecht want Britisch Knights loopt voorop in de tassenmode voor jongeren.

Voor die jongeren die op wil vallen

Ben jij een van die jongeren die graag voorop wil lopen met de mode. Dan ben je bij British Knights aan het juiste adres. De moderne en sportieve merktassen zorgen voor een verzorgde uitstraling. Neem snel een kijkje in het online assortiment van British Knights, bij besteding boven de 39 euro krijgt u de verzending gratis.