Klantwaardering 8,9 / 3475 reviews
Menu
 
bric's tassen

Bric’s tassen online?


Op zoek naar een tas voor werk, het reizen of vrije tijd? Voor prachtige tassen, allemaal gemaakt van de beste kwaliteit Italiaanse materialen moet je bij Bric’s zijn. Bric’s biedt je onder andere de mooiste reis- en werktassen aan.

Het begon allemaal in 1952, toen Mario Briccola een bedrijfje oprichtte dat tassen en koffers produceerde. Enige tijd later, in de jaren 60, kwam daar het merk Bric’s bij. Tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat uitsluitend Italiaanse kwaliteitsproducten produceert. De mooiste tassen waren afkomstig van Bric’s, tassen gemaakt van hoogwaardige materialen en te verkrijgen in verschillende kleuren en designs. De tassen zijn nog steeds razend populair. Vaak worden er ook bijpassende Bric’s seizoensartikelen aangeboden voor nog meer stijl en keuze.

Spreekt zo’n Bric’s tas jou wel aan, maar ben je benieuwd waar deze online te verkrijgen is? Dan vind je hier het antwoord op jouw vraag. Een lederwaren specialist die prachtige Bric’s tassen online aanbiedt is Van Beek Lederwaren. Het bedrijf is al ruim 80 jaar ervaren specialist en helpt je graag verder bij het maken van een keuze. Voor vragen en/of adviezen kan je dus altijd bij de vakkundige medewerkers terecht. Daarnaast biedt van Beek Lederwaren een gratis verzending aan bij aankoop van een product boven de €39,00!

bric's tassen
bric''s koffers