Rains

Lees hier onze Blogs

Praktisch, stijlvol en duurzaam: Rains

Van Beek Lederwaren breidt het brede assortiment uit met de nieuwe Rains collectie en speelt hiermee in op de hippe nieuwe trend: regenjassen. De regenjassen van dit internationale topmerk zijn verheven tot een waar mode-item, waardoor u de regen trotseert in stijl. Dit functionele fashion item is onmisbaar in de garderobe van de modebewuste avonturier en past binnen een hippe urban lifestyle.

Over Rains

Het in Denemarken in 2012 opgerichte merk Rains is gespecialiseerd in het maken van unieke regenkleding. Geïnspireerd door het Scandinavische weer en design zijn de eenvoudige rubberen regenjassen in een geheel nieuwe versie gestoken, waardoor naar buiten gaan in de regen een nieuwe dimensie krijgt. De naam Rains omvat het concept van het merk op alleszeggende wijze, waarin de focus ligt op eenvoud en doelgerichtheid. Het doel van dit merk is het ontwikkelen van moderne en comfortabele regenkleding en waterdichte tassen. Rains weerhoudt je niet langer om in het Nederlandse wisselvallige weer naar buiten te gaan.

De collectie

Kenmerkend aan de items van Rains zijn hun strakke, minimalistische vormgeving. Naast water- en winddichte regenjassen ontwerpt Rains waterdichte tassen en accessoires, waardoor persoonlijke documenten en waardevolle spullen als een laptop of camera eveneens goed beschermt worden. Met hun tijdloze karakter zijn de regenjassen en tassen in ieder seizoen te gebruiken en heeft u er jarenlang plezier van.

Rains biedt een veelzijdig assortiment van rugtassen in verschillende uitvoeringen en formaten. Daarnaast zijn ook sportieve weekendtassen verkrijgbaar. Door de keuze uit basiskleuren, aangevuld met wisselende seizoenskleuren is er voor ieder wat wils en kiest u het product dat bij u past. Zowel mannen als vrouwen kunnen voor regenjassen en tassen terecht bij Rains.

Materiaalgebruik

Rains staat voor kwalitatieve en duurzame artikelen en gebruikt gerecyclde PET flessen om op positieve manier bij te dragen aan het milieu. De artikelen zijn voor 50% gemaakt uit gerecycled materiaal en zijn voorzien van een waterdichte polyurethane coating, wat zorgt voor een mooie matte kleur. Bovendien dragen de artikelen van Rains het Ecotex certificaat, waardoor u zeker weet dat er geen schadelijke stoffen in je kleding zitten. Door de regenjassen te maken van lichtgewicht Rains stof dragen deze vederlicht en soepel. Naast duurzaam en praktisch zijn de jassen en tassen van Rains dus ook comfortabel. Op deze manier is Rains goed voor jou én het milieu.

Bestel online

Bij van Beek Lederwaren bestelt u de stijlvolle regenjassen en tassen van Rains online. Bekijk onze gehele collectie van Rains artikelen hier.