The Bridge Tassen

In de blog van deze week lichten we het Italiaanse merk The Bridge uit

Hou je niet van opzichtige designermerken zoals Louis Vuitton en Prada, maar ben je wel op zoek naar exclusieve lederwaren dan is The bridge misschien iets voor jou. Al sinds het eind van de jaren '60 is topmerk een begrip in de wereld van tassen en lederwaren. Tassen van The Bridge worden gemaakt in de parel van Noord-Italië Florence ook wel Firenze genoemd. Deze mooie Italiaanse stad heeft al net zoveel klasse als de exclusieve lederwaren die het voortbrengt. The Bridge staat bekend om haar bekende kleur leer, het welbekende "14" Marrone. Lederwaren van The bridge zijn niet voor diegene die graag op wil vallen, maar meer voor diegene die exclusieve, niet schreeuwerige lederwaren zoekt.

Ambachtelijke lederwaren van topkwaliteit

The Bridge maakt sinds de jaren zestig ambachtelijke tassen en kleinlederwaren van topkwaliteit. Bij het Italiaanse merk The Bridge draait alles om kwaliteit en exclusiviteit en dat straalt van de elegante tassen af. Van Beek Lederwaren heeft keuze te over voor u. De tassen worden nog bijna helemaal met de hand vervaardigd. In Italië zelf en niet lagelonenlanden worden de tassen door specialisten in elkaar gezet. In Florence de geboorteplaats van het bedrijf gebeurd het meeste nog met de hand, zoals het uitsnijden van het leer en het buigen van het leer ook wel stansen genoemd. Het zijn deze handelingen die ervoor zorgen dat de Lederwaren van The Bridge zo’n hoge kwaliteit kennen, en dit is natuurlijk ook terug te zien in de prijs.

Ontwerpers met aandacht

Ontwerpers van The Bridge hebben hun ervaring al sinds de jaren 60 opgebouwd en dat is ook terug te zien in de unieke producten van The Bridge. Deze ontwerpers weten waar de details moeten zitten, hoe het leer moet aanvoelen en het zijn net deze aandachtspunten die ervoor zorgen dat The Bridge in kwaliteit en exclusiviteit verschilt met andere merken die met machines geproduceerd worden. Italiaans vakmanschap, betekent stijl, traditie en kwaliteit van het hoogste niveau. The Bridge straalt exact deze eigenschappen uit. Deze prachtige ambachtelijk gemaakte tassen vind je online bij Van Beek Lederwaren.

Met een servicebeurt gaat uw tas zo weer jaren mee

Alle The Bridge artikelen hebben bij Van Beek lederwaren een garantie van 2 jaar. Vaak kan een The Bridge artikel na vele jaren intensief gebruik door een 'service-beurt' weer vele jaren mee. Van Beek Lederwaren was de eerste verkoper van The Bridge lederwaren in Nederland. In onze winkel vindt u een hoek met een enorme basis collectie, vele unieke producten van The Bridge. Zowel onze webshop , als de van Beek Lederwaren winkel op de Grote Markt in Zwolle is een paradijs voor de liefhebber van dit topmerk.