Suri Frey: Kunstenaar en ontwerper

Suri Frey is een kunstenaar en ontwerper met internationale roots. De damestassen worden door Suri Frey zelf omschreven als kunstwerken getekend met de letter Y. Suri Frey besteedt als kunstenaar bijzonder veel aandacht aan de kwaliteit van materialen en afwerking, evenals individualiteit. Elke tas uit de collectie heeft een speciaal ontworpen bekleding en is zo over de jaren uitgegroeid tot een begeerd collectors item zowel in Duitsland als daarbuiten.

De Y als symbool en handelsmerk

Suri Frey ziet tassen als kunstwerken. Ze tekent altijd haar kunst met een simpele Y Dat is dan ook het handelsmerk symbool van haar unieke collectie damestassen. Als kunstenares, richt ze zich vooral op hoogwaardige materialen, afwerking, en individualiteit. Elke tas uit de collectie heeft zijn eigen binnenbekleding en is ontworpen voor de niet alledaagse vrouw. Met deze formule weet Suri Frey succes te boeken en inmiddels zijn de damestassen uit haar tassen collectie uitgegroeid tot gewilde collectorsitems in Duitslands en daar buiten. De tassencollectie heeft de laatste jaren veel liefhebbers gevonden en momenteel vindt in München de tentoonstelling van de herfst/wintercollectie plaats.

Van een Duits merk naar een internationale topper

Het merk Suri Frey is de laatste jaren snel gegroeid, niet alleen in Duitsland maar ook daar omheen. De tassen van Suri Frey vinden namelijk steeds gretiger aftrek in het buitenland. Vanaf dit jaar heeft het bedrijf dan ook besloten om Engels als voertaal te gebruiken voor de opdrukken van de tassen in plaats van Duits.

Voor de vrouw die opzoek is naar het ongewone

Bent u zo’n vrouw, die graag iets exclusiefs wil hebben? Dan loont het zeker om eens naar ons assortiment van Suri Frey te gaan kijken. De tassen van Suri Frey zijn uniek en niet alledaags. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw collega’s of vriendinnen met dezelfde tas op het kantoor of in de stad verschijnen.

Heeft u interesse in een tas van Suri Frey?

Suri Frey damestassen zijn te bestellen bij Van Beek Lederwaren. Kijk ook eens op onze aanbiedingen pagina voor een aanbieding of kortingen op Suri Frey tassen. U kunt online Suri Frey tassen kopen in onze webshop, maar u kunt er ook voor kiezen om deze af te halen in onze winkels in Hoogeveen, Kampen of Zwolle.