Secrid lanceert langverwachte Cardslide.

Secrid heeft in oktober 2014 haar nieuwe productlijn de Secrid Cardslide gelanceerd, de bestaande Cardprotector met een schuifbare aanvulling, en het is nu al direct een enorm verkoopsucces.

De pasbeschermer is bedoeld voor modebewuste dames en heren die hun pasjes en kaarten goed willen beschermen. De Cardslide geeft ruimte voor het opbergen van munten, visitekaartjes, parkeerkaarten, pasjes, sleutels of een foto. Het Nederlandse merk wil met een hedendaags design en compacte uitvoering een modieus en praktisch alternatief bieden voor de uitpuilende portemonnees. Tegenwoordig gaan er meer pasjes dan munt- en papiergeld in de portemonnee. Bij een normale portemonnee loop je het risico dat de pasjes krom worden, beschadigen of breken. Bij een Secrid Cardprotector zijn uw pasjes en kaarten goed beschermd, ook nog eens tegen het ongewenst kopiëren van uw digitale gegevens, het zogenaamde "skimmen".

De met een Red Dot Design Award bekroonde Cardprotector is het paradepaardje van Secrid. Deze pashouder met aluminium behuizing van 68 * 104 * 17 mm geeft ruimte aan zes belangrijke pasjes of kaarten. De binnenzijde is van roestvrij staal en POM vervaardigd. In zijn geheel weegt de Cardprotector 40 gram.

Milieuvriendelijk:  De Cardslide is in zeven uitvoeringen beschikbaar. Met het label Made in Holland pretendeert Secrid zorg te dragen voor kwaliteit, goede werkomstandigheden en een milieuvriendelijk productieproces.

De Secrid Cardslide is voor €34,90 verkrijgbaar in onze winkels en natuurlijk online. Bekijk hier de volledige Secrid Cardslide collectie.